上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:27 PM 發表

希望你嬴落去啦..:036:
希望啦,我會繼續努力
但最希望繼續嬴(錢)落去...:071:
下次未必會玩5 班,今次係因為對手係你我地求玩求開心所以揀d 平均場合
或者下次同你一齊研究揀馬對抗外敵 :071:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 01:34 PM 發表

希望啦,我會繼續努力
下次未必會玩5 班,今次係因為對手係你我地求玩求開心所以揀d 平均場合
好呀...一定幫你..:097:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 01:34 PM 發表

希望啦,我會繼續努力
哈...係呀...熟既會好玩d既始終...大家都可以有乜都傾得嘛...:097:

4號如無意外會跌穿20蚊個價位...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:38 PM 發表
4號如無意外會跌穿20蚊個價位...:097:
已經穿左囉........:097:

隻7愈睇好似愈靚...:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:42 PM 發表
隻7愈睇好似愈靚...:044:
睇跑馬算...飛數已經話我知唔想發生既事將會發生...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:38 PM 發表

哈...係呀...熟既會好玩d既始終...大家都可以有乜都傾得嘛...:097:
係呀,大家熟輸都冇乜所謂,最緊要好玩

如果唔係揀隻爪皇,另一個焗揀爆冷,有乜好玩...
再唔係揀隻好多人揀既包裝 :096:

引用:
原帖由 ~富江~ 於 2007-6-3 01:40 PM 發表

已經穿左囉........:097:
係呀...如果真係鍾意既可以拿佢做膽...:097:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 01:43 PM 發表

係呀,大家熟輸都冇乜所謂,最緊要好玩

如果唔係揀隻爪皇,另一個焗揀爆冷,有乜好玩...
再唔係揀隻好多人揀既包裝 :096:
有本事既可以大家約定...揀呢場但係唔揀"包裝大師"黎玩...咁我覺得會有趣味好多...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆