上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.2k

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-7-30 05:13 PM 發表 查看引用來源

女喺隔離床瞓邊有得日日啪啪,但有晚好想要出咗sofa 曳曳,不過唔敢叫太大聲怕嘈醒阿女.....
PLEASE CHECK PM , THANKS & LOVE

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-8-1 07:30 AM 發表 查看引用來源

靚太忍得十分辛苦;妹妹痕到呢??
老兄的大硬 JJ最啱拮拮……靚太放張近照,睇下在旅程上有冇肥到??
肥咗唔少日日都食....

引用:
原帖由 毛明示 於 2018-8-17 08:54 AM 發表 查看引用來源
值得一J再J
唔好J太多會傷身㗎

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-21 08:03 AM 發表 查看引用來源

吃了多牛扒;龍蝦;休息日日坐;冇啪啪?
靚太肥了五磅……再有些肉地老兄後推你……更起勁更愛你😚😚😚……靚太的波波好似大左??

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-21 08:03 AM 發表 查看引用來源

今次放的人頭相;乳溝下白色的物質;是否精液;老兄射給你的禮物???靚太右邊波的墨;好sexy……用利尖對着去奶奶它……去啜啜它……靚太可以放相企起身的相嗎??想睇下你旅遊回來多了幾多肉肉???

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-8-21 09:51 AM 發表 查看引用來源

吃了多牛扒;龍蝦;休息日日坐;冇啪啪?
靚太肥了五磅……再有些肉地老兄後推你……更起勁更愛你😚😚😚……靚太的波波好似大左??
日日食食食.....老公話肥咗少少仲有手感喎,有晩女女瞓咗同老公喺廳飲吓酒睇吓電視然後不自覺就曳曳,正坐在老公上面時,女女出咗來話媽咪好噪,然後走返入去瞓,勁好笑⋯⋯

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-8-21 09:57 AM 發表 查看引用來源

今次放的人頭相;乳溝下白色的物質;是否精液;老兄射給你的禮物???靚太右邊波的墨;好sexy……用利尖對着去奶奶它……去啜啜它……靚太可以放相企起身的相嗎??想睇下你旅遊回來多了幾多肉肉??? ...
呢張係浸浴照,白色係泡泡,你諗太多啦haha

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-21 10:30 AM 發表 查看引用來源

日日食食食.....老公話肥咗少少仲有手感喎,有晩女女瞓咗同老公喺廳飲吓酒睇吓電視然後不自覺就曳曳,正坐在老公上面時,女女出咗來話媽咪好噪,然後走返入去瞓,勁好笑⋯⋯ ...
靚太太的妹姝太喝了……老兄大 jj 一拮入……你的a380 引擊叫床聲才能嘈醒女女;當時你肯定好刺激好highhigh……聲音震撼轉至房中😂😂

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-21 10:31 AM 發表 查看引用來源

呢張係浸浴照,白色係泡泡,你諗太多啦haha
因為唔知相中背景;自然有D幻想……你圓潤D;波波的脂肪多左……老兄手感更有揸手……一揸難忘……有返多D肉地;淫妻味再濃多一百倍😘😘😘

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-21 10:30 AM 發表 查看引用來源

日日食食食.....老公話肥咗少少仲有手感喎,有晩女女瞓咗同老公喺廳飲吓酒睇吓電視然後不自覺就曳曳,正坐在老公上面時,女女出咗來話媽咪好噪,然後走返入去瞓,勁好笑⋯⋯ ...
Chubby Milk is the best 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆