上一頁下一頁
發新話題

喜愛短裙

收藏  |  訂閱
922  82.4k

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-22 12:11 PM 發表 查看引用來源

未睇。 應該都會睇。 多謝介紹😚😚
妹妹你喜歡睇金庸,衛斯理和黃易寫的書,還有,有沒有睇過銀河英雄傳說

妹妹你喜歡睇科學方面書籍嗎,如哈拉里寫人類大歷史。。。。

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-22 11:56 AM 發表 查看引用來源

村上春樹。意識流之類。小說呀。  推理如有立師兄講三色貓。 漫畫都會。旅遊書。 最近睇格鬥。 😌😌
以前都有睇村上春樹,依家少o左~變o左集中睇d 整o野食~影星d 書

引用:
原帖由 Mummy_boy 於 2017-11-22 01:06 PM 發表 查看引用來源
妹妹你喜歡睇科學方面書籍嗎,如哈拉里寫人類大歷史。。。。
金庸,衞斯理都有睇過下。。但唔多
科學方面。National geographic 算唔算:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:??哈拉里寫人類大歷史就未試過了。

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-22 04:17 PM 發表 查看引用來源

科學方面。National geographic 算唔算:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:??哈拉里寫人類大歷史就未試過了。
我諗都應該算o既~你都學博學~比個叻你:smile_o12:

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-22 04:17 PM 發表 查看引用來源

National geographic 都算

影相及書方面。 呢個我偶像。 她太強了。 絶對推介

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-19 08:38 AM 發表 查看引用來源
錯。跑步先再傾
pat pat 睇落好彈手喎
有做開運動真係唔同d

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-22 05:10 PM 發表 查看引用來源

你想學佢呀?

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-22 05:10 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆