上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.7k

1)沉左兩個: 大少,D
2)已讀不回,因為知唔開心都唔安慰你仲仆街過平時唔理你
3)10月8

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-10-10 22:31 發表 查看引用來源

其實我想講無人估中,我懶得開估打解釋
搬龍門,估完又要解釋^^,算啦,之前你出文提過...只記得係咁上下吧唔開估冇問題

就算我唔搬龍門,唔計你地個解釋,大家都答錯
試問我出問題幾時有咁簡單?
當然有野陰你地

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-10-11 10:28 AM 發表 查看引用來源
當然有野陰你地
古惑啦你, 係咪想俾人上手扣吊起嚟打!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-10-11 10:28 發表 查看引用來源
當然有野陰你地
古惑妹,要罸^^

問題一
請問我沉過幾多位ching?(請列出
答案:係三個
大少同D,我諗唔洗我解釋,咁第三個ching又係邊個呢?其實佢有係我post度出現過,不過我無俾過正式既名佢。
講下當時點解會沉佢
當時我同D反左面(唔解釋,差d真係結束我地既關係),同大少關係都幾差下(有次唔開心打俾大少,大少無聽就諗住算,點知佢打番俾我。我咪話係忙既就忙,唔洗理我。結果佢同我講唔緊要,咁我咪開始講我既野。點知果5分鐘(約數)佢一眼都無望過我。我勁care呢件事,大少都feel到我有唔妥,但佢就係唔哄我,因為遠距離好難哄)
當時就揀左個ching黎吹水,佢偷心功夫做得好足。就算好忙都會抽時間關心我,而且完全唔會妒忌大少。係邊個我就唔開名la,不過對方係玩家,已經無聯絡lu
問題二
我最常發D脾氣既原因?
A唔陪我(我會唔開心,但唔會發脾氣。) B已讀不回 C賴貓(其實只會覺得我同佢都好幼稚) D無口齒(又唔會嬲既,不過我會不斷扭計要佢做番
問題三
我幾時生日?
答案:10月8(大家既然知都無表示,咁唔可以怪我都無表示架wo

引用:
原帖由 暗紅色的路加 於 2016-10-11 01:52 PM 發表 查看引用來源
古惑啦你, 係咪想俾人上手扣吊起嚟打!
你忍心打我咩?:smile_o06:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-10-11 05:21 PM 發表 查看引用來源

古惑妹,要罸^^
罰咩丫?
如果d題目咁易就唔洗大家答la
直接送相咪仲好

我返黎LU

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-10-12 09:46 AM 發表 查看引用來源
我返黎LU
呢排去左邊丫?
張相死左圖我唔會補架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆