上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  383.0k

已經過左個段可以瘋狂既時間

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-22 07:49 PM 發表 查看引用來源
好耐冇見,今日上黎見到個POST仲係第二頁,多謝有心人既支持。
冇更新係因為冇咩新野打呀,不過見有人想睇,不妨打下以前既事。
而重點亦暫時唔係露出。

時間返返去我第二個男朋友到,佢係改變我既一個男人。雖 ...
等更新…快D!

支持更新!

最好每日都有一篇
好期待

支持更新,好期待!

睇完咁多之後真係好似一本傳記咁,遲啲會唔會出返本書?哈哈

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-22 07:49 PM 發表 查看引用來源
好耐冇見,今日上黎見到個POST仲係第二頁,多謝有心人既支持。
冇更新係因為冇咩新野打呀,不過見有人想睇,不妨打下以前既事。
而重點亦暫時唔係露出。

時間返返去我第二個男朋友到,佢係改變我既一個男人。雖 ...
正!寫得唔錯,期待您更身

第一次既3P係發生係我地分開之後,但都仲KEEP住性關係,甚至其他人都睇唔出我地散左,好似完全冇分別咁。

果時我仍然都係星期五六會上去過夜,亦都成日會同佢D朋友去飲完酒,先再上去,亦有時係成班人或者三四個人咁上去。而3P亦唔係突然發生既事,有好多既伏筆同舖排。

口賤
佢地把口不嬲都衰,就算BF (bon)在場都一樣,例如飲完酒散水,佢地可能會話阿嫂要開餐,又話跟我地返屋企幫下手,做觀眾云云。bon都唔會幫我啦,甚至會玩埋一份話我尋晚唔夠食之類。而最後3p個對象係會同我傾sex既人,我會問佢冇女朋友點解決。

抽水
有時飲多左,係酒吧可能會一面俾男友攬住,一面將對腳放係第二個男仔大脾。或者同其他人影相會攬晒貼面波餅咁。或者有時男友去完廁所都未必會坐返我隔離,就咁分開玩,難免d大脾腰膊頭都失守晒俾人。

幻想
阿邦曾經係同我搞野既時候問我想唔想俾邊個搞咁,其實當時都冇諗,但為左滿足佢就答左話要你地一齊搞我,效果都好好,令佢即時好high咁搞我。之後認真諗都真係心思思咁,有時係我主動提,例如全程都用第二個名黎叫佢。

沙灘
正式3p個日日頭我地係去左沙灘玩,成班人當然玩到癲晒,亦都將身材表露無遺。身體接觸固然唔會少。玩完我地3個搭的士去飲野食飯,一上的士已經訓死,但唔知點解係訓係果個男仔到。飲飽食醉就正式踏上首次既3P.

3P
果晚我地去既地方其實唔多酒飲,玩左成日大家都好累咁食飯,但當年後生就咁係,食飽飯有其他朋友一叫,我地就去搵朋友又轉場飲野。飲埋呢場真係虛脫咁濟,我係吧到已經訓著左,到唔知幾點個男仔叫醒我,唔知點解咁嘈都訓得到。跟左佢兩個上的士繼續訓,反而兩個男仔都精神D。
但都係果句,年青真好,返到屋企既我又突然精神晒,我先突然覺得奇怪,做咩你跟埋我BF返屋企….

係時候俾個名佢叫朱仔,雖然吹水就叻,但去到好似真係要3P都幾緊張,但緊張得黎下面即時係咁變濕,個人都變到好敏感。我地入去到就開左套戲黎睇,又開左支酒黎飲。我坐係L型梳化既一邊,成對腳放晒上去訓,我BF邦係中間攬住我睇,朱仔係再側邊。
睇左一陣邦對手已經放係我腳到掃,我記得果個狀態俾人一掂已經好敏感,即刻夾一夾對腳望住佢,佢就承勢鍚落黎,又掃我波邊,我都掃返佢胸腹既位。邦隻手嘗試係我大脾掃入去,因為我著住吊帶連身裙,我雖然已經好好好濕,但都唔敢俾佢掃開條裙暴露人前,所以就捉返佢隻手出黎放上腰,其實我想佢按我胸,但佢死都要係波邊撩撩下,搞到我勁辛苦不斷郁身郁勢。

朱仔一直未參與。我見佢冇參與,諗諗下都驚自己會錯意,原本隻手已經解開左我BF既褲頭帶,一直按下佢既下體。但突然我又抽身,幫佢綁返條帶。佢問我做乜,我話想沖涼就企左起身,佢兩個都冇講乜就睇住我行上樓上沖涼。上到去我又驚沖涼太耐,不如淨係換件衫落返去,但又好似好柒好奇怪,人地會唔知你做乜。其實我只係想有個空間冷靜下,但又覺得呢個機會好難得,好想試3P,我就SEND左個SMS俾邦,入面打左兩隻字:「等我」。

到我簡單沖完,我拎左邦件恤衫黎著,加條訓教短褲,下身真空但上身戴返BRA,件恤衫摭左大半條褲,咁樣行落去。一路行落去佢地已經抬頭望住我,我行到邦身邊,我係佢兩個中間坐低攬住邦就咀,即係背住朱仔。去到呢到已經好明白。

寫得好過果D所謂既作家~~~~~

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-24 04:01 PM 發表 查看引用來源
第一次既3P係發生係我地分開之後,但都仲KEEP住性關係,甚至其他人都睇唔出我地散左,好似完全冇分別咁。

果時我仍然都係星期五六會上去過夜,亦都成日會同佢D朋友去飲完酒,先再上去,亦有時係成班人或者三四個人 ...
.

十卜.....繼續支持~
好精彩.....

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-24 04:01 PM 發表 查看引用來源

果時我仍然都係星期五六會上去過夜,亦都成日會同佢D朋友去飲完酒,先再上去,亦有時係成班人或者三四個人 ...
忘記佢啦!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆