上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之之之 性事日記 -_- (23/9)_P.51,52,56,60,65,67

收藏  |  訂閱
1.1k  103.8k

引用:
原帖由 Dcup_baby 於 2015-9-15 02:39 PM 發表 查看引用來源
hi all
Hi baby

Been reading since day once wish could see your tits and your full body

前個幾日,放假無野做。
咁岩又想落街買D野食突然又想試下比人視姦…就入房除左個Bra,
換個BRA TOP著返套運動裝好SEXY咁出去.
出去之前我仲搞到自己既LIN LIN 凸起..
搞到磨到好痕
不過行左兩個街口都係得2,3個男人用對眼追住黎望
:smile_13::smile_13:
算喇唔緊要喇><
跟住去緊買野食..
點知去個陣見到........
---------------------------------------------------------------

見到我個EX呢個EX我同佢做過一次..
個次好細個咩野都唔識..見到佢.
我走埋去同佢SAY HI
大家都係傾下無聊野.吹下水...
佢問我係唔係落街跑步

我話係..跑完岩岩食左DD野,

佢: 你今晚得唔得閒
我: 咩事?
佢: 無呀~散左咁耐都無同你食過飯,想今晚煮比你食
我: 好~我都好耐無食過你煮既野..
佢: 好..你今晚上黎我到..
我: 今晚見..
佢: 一間比地址你..
(心諗...你係唔係想煮左我黎食)

待續...
PS,佢煮野食真係有一手...

引用:
原帖由 12345685200 於 2015-9-15 03:01 PM 發表 查看引用來源

Hi baby

HI

實無硬都得啦 :p

引用:
原帖由 Dcup_baby 於 2015-9-15 02:39 PM 發表 查看引用來源
hi all
hello baby唔使返工返學?

引用:
原帖由 wongchuting 於 2015-9-15 03:15 PM 發表 查看引用來源

hello baby唔使返工返學?

今日都係OFF

引用:
原帖由 Dcup_baby 於 2015-9-15 03:02 PM 發表 查看引用來源

前個幾日,放假無野做。
咁岩又想落街買D野食突然又想試下比人視姦…就入房除左個Bra,
搞到磨到好痕
不過行左兩個街 ...
等報告:smile_o10:

引用:
原帖由 Dcup_baby 於 2015-9-15 03:16 PM 發表 查看引用來源

今日都係OFF
Day off 有咩搞 =]

引用:
原帖由 Dcup_baby 於 2015-9-15 03:02 PM 發表 查看引用來源

前個幾日,放假無野做。
搞到磨到好痕
不過行左兩個街 ...
擺明搵你開餐喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆