上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我想知到底有冇人睇我嘅經歷時去打飛機?報到一下,坦白有獎。
currently in vancouver and yes i did go and do the stuff u mentioned lol
btw if ur the women in the white skirt...
ur really gorgeous

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我想知到底有冇人睇我嘅經歷時去打飛機?報到一下,坦白有獎。
有呀, 現在進行式, 打+ ing

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-26 01:46 PM 發表 查看引用來源
華叔聽到便抽身而起,我以為完了,誰知他只是變換姿勢。他把我身體翻過去,然後拉到床邊,站在我身後從後面再插入去。

我 :「呀,好衰㗎,攪到人咁high 重來⋯⋯」

我只能稍作休息,便感覺 ...
有冇買事後丸??

引用:
原帖由 tremulous 於 2013-1-28 07:10 PM 發表 查看引用來源

有冇買事後丸??

引用:
原帖由 snowlover 於 2013-1-28 12:59 PM 發表 查看引用來源

有有!請問有什麼奬?

答得最令我心思思頭三個我會PM佢地話佢地聽,再等佢地收到獎品喺呢度告訴大家

等到二月一日我就選三個

引用:
原帖由 lmfpimt 於 2013-1-28 04:04 PM 發表 查看引用來源

如果呢個時候你發覺有咗,但又唔知係老公定華叔,咁點算好

只可放過,不能殺錯,我會照生佢出來,小朋冇罪,後果由大人負責。

引用:
原帖由 乃西人 於 2013-1-28 05:34 PM 發表 查看引用來源
辣媽,我想問吓華叔係咪手指公同手指尾都留長咗指甲嘅支 那人咁款,同有個肚腩、光光地頭,留稀稀疏疏嘅咸濕鬚嘅咸濕阿叔,定好似謝老四賴有型咁款嘅咸濕伯父呀
兩者之間近謝老四多D

回覆 757# 的帖子

乃西人 你知唔知何為支那人,唔知就讀多D書,我都係士生土長香港人,亦都係搶奶粉受害者,但希望你想清楚才說,這一版是引入性,但也要專重自身.

引用:
原帖由 harry1968 於 2013-1-28 21:35 發表 查看引用來源
乃西人 你知唔知何為支那人,唔知就讀多D書,我都係士生土長香港人,亦都係搶奶粉受害者,但希望你想清楚才說,這一版是引入性,但也要專重自身.
什麼?  乃西人什麼事?

玩還玩 唔好要華叔的BB 你老公對你幾好 又要為搵錢奔波 值得你為佢生多個 但華叔只不過係玩伴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆