上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.2k

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 31-1-2012 03:50 PM 發表 查看引用來源

想中唔中,唔想中就......:smile_13:
個心想中,就實唔會中…:smile_39:

引用:
原帖由 LOVEF 於 31-1-2012 04:03 PM 發表 查看引用來源

相信好多人都經歷過一樣既野...
我都曾經好想洗腦, 唔想再記住以前開心既回憶...
因為每次想起, 再同依家對比, 只會係慨嘆, 眼淚會不自覺流...
但依家當我真正放得低既時候, 再比我揀, 我唔會洗腦...
我仍然 ...
我諗入黎呢個post 有九成都有咁既經歷,可唔可以大家齊齊飲杯忘情水?

睇到個update... 好沉重....

雖然好電視劇feel, 但想起.......
如果當初"那個人"好似你咁... 將"掛住我"講出口...
又願意"衝動"一d係我離開之前去搵我... 唔知依家會點...
我地既關係會唔會唔同d呢...哈哈
不過過去了.... 無得後悔....

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-1-31 03:50 PM 發表 查看引用來源

咁樣講啦!男仔好多時俾女仔既感覺通常都係咸濕、花心、唔專一。俾各位女粉絲見到一個男仔長情既post,當然會好多fantasy既.......
我好奇佢咩樣同埋平時講野係點姐..:smile_30:

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 04:06 PM 發表 查看引用來源

我諗入黎呢個post 有九成都有咁既經歷,可唔可以大家齊齊飲杯忘情水?
我..... 忘記左啦!! 雖然仲未心無雜念... 哈哈哈... 大家加油!!!

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 04:06 PM 發表 查看引用來源
老實:係不能忘記,定係不想忘記?

我好坦白既.......我不想!因為到而家我都仲好後悔!

引用:
原帖由 LOVEF 於 31-1-2012 04:11 PM 發表 查看引用來源

我..... 忘記左啦!! 雖然仲未心無雜念... 哈哈哈... 大家加油!!!
未除哂雜念即係仲有啦… 不過無可能完全忘記喎!

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 31-1-2012 04:13 PM 發表 查看引用來源

老實:係不能忘記,定係不想忘記?

我好坦白既.......我不想!因為到而家我都仲好後悔!
我覺得係想忘記又不能忘記,如果真係深深愛過無可能 100%會忘得得到喎!

ching  ,, 你又有段難忘之情喎,出個 post 大家分享下!

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 04:03 PM 發表 查看引用來源
個心想中,就實唔會中…:smile_39:
過來人身份奉勸一句:俾d勇氣啦!
唔好好似我幾年前咁,係facebook見到人地試婚紗既照片
個心酸到滴曬血先識講「我知道,我錯過了!」
到時點後悔都無用,而時間......永遠返唔到轉頭......

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-1-31 04:19 PM 發表 查看引用來源

過來人身份奉勸一句:俾d勇氣啦!
唔好好似我幾年前咁,係facebook見到人地試婚紗既照片
個心酸到滴曬血先識講「我知道,我錯過了!」
到時點後悔都無用,而時間......永遠返唔到轉頭......
你唔想忘記既係呢個女仔...?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆