上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.3k

Good morning! Monkey bunny, how's your day?   
引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-27 04:39 AM 發表 查看引用來源

Hehe, r u really a smart guy?  Do u know her very well?

Is it so important if she were a mainland girl?  U don't know the facts that mainland girls are welcome by HK guys? of course, u are no ...

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-27 04:39 AM 發表 查看引用來源

Hehe, r u really a smart guy?  Do u know her very well?

Is it so important if she were a mainland girl?  U don't know the facts that mainland girls are welcome by HK guys? of course, u are no ...
Dun worry, I'm doing fine. At least......the guy just train me well my EQ. I just earn it.   

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-27 12:39 AM 發表 查看引用來源
June 25, 2011

B突然來電說不能跟我食飯,(原本是約7:30pm。) 冇辦法,唯有自己打發一下時間。況且,西環有很多選擇呢! 但最後,我都選擇落街市買餸煮飯算吧!
正當準備落街的時候,一個熟悉的身形在我 ...
有冇做到最後? 冇喎!不過佢幫我用口,令到我十分舒服。有種十分酸軟的感覺。不過始終喜歡他這話兒狠狠的把我大幹一場的實在感覺,遲幾日M到,要趁這幾天好好和b君享受。

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-27 07:11 AM 發表 查看引用來源

Dun worry, I'm doing fine. At least......the guy just train me well my EQ. I just earn it.   
波姐, 加油! 呀仲未出門返工呀, 銀行離你屋企近嗎? 我就來要出門啦, 坐成個鐘車先到公司.

加油呀!

M 到前,係咪需要大D

有機會就要珍惜囉

Oh! 我都M到添

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-27 07:21 AM 發表 查看引用來源

有冇做到最後? 冇喎!不過佢幫我用口,令到我十分舒服。有種十分酸軟的感覺。不過始終喜歡他這話兒狠狠的把我大幹一場的實在感覺,遲幾日M到,要趁這幾天好好和b君享受。
冇上嚟一日, 好似翻天覆地咁, 原來又有人攪破壞,
我相信 Boss 可以handle 到呢 D 碎料嘅.

Peace no war.  Just make love and that is all.

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-27 07:21 AM 發表 查看引用來源

我重以為B君要食定偉哥添我估錯

引用:

其實男人對自己鍾意嘅女人, 最大嘅滿足感係睇到同感覺到佢嘅高潮一刻,
有時插咗落去不停咁郁, 反為感受唔到對方細緻嘅反應.

:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆