上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.3k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-11 07:25 PM 發表 查看引用來源

正路都係西班牙.....佢千奇咪發波瘟....話晒都係大半隊巴塞喎!
八爪魚刀選

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-11 07:34 PM 發表 查看引用來源

八爪魚刀選
我買了荷蘭橙同八爪魚對抗, 八爪魚我估企賭神裝你一百鋪那些 :smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-11 20:19 發表 查看引用來源

我買了荷蘭橙同八爪魚對抗, 八爪魚我估企賭神裝你一百鋪那些 :smile_30:
巧多北姑都係八爪魚

引用:
原帖由 cherry8788 於 11/7/2010 08:49 PM 發表 查看引用來源
巧多北姑都係八爪魚
好個陣就八爪魚咁纏實你.....反面好似今晚咁要你一舖清袋:smile_40:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-11 06:33 PM 發表 查看引用來源
今日總結執到$100大元剛好係買餸錢!  我平時唔多買馬....見今季最後一次....傻傻地買!

今晚買西班牙定係荷籣?:smile_o01:
我唔識賭波....但末産生十六強之前我己經督定荷蘭隊拿冠軍....杏家

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-11 08:19 PM 發表 查看引用來源

橙色Win

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-11 07:20 PM 發表 查看引用來源

西班牙
和你對賭....好唔好? 輸左要叫對方三聲大佬

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-11 05:50 PM 發表 查看引用來源
今日頭段冇輸贏, 尾2場中金保龍兄同千江影月, 暫時兩條魚, 希望最後一場有得飲支華士啦 :smile_o01:
我贏左一千大元....夠飲芝華士+枱費

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-11 21:26 發表 查看引用來源

好個陣就八爪魚咁纏實你.....反面好似今晚咁要你一舖清袋:smile_40:
所以禾最撚憎八爪魚

引用:
原帖由 ykw3441 於 11/7/2010 09:51 PM 發表 查看引用來源
我贏左一千大元....夠飲芝華士+枱費
恭喜你....我就惨...剛好$100買餸煮飯...(3餸一湯)....係我煮呀...(XYZ.....):smile_22:

老虎就係屋企午睡到傍晚.....等食.....佢話昨晚俾我攪到好累喎.....咋死....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆