上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.1k

引用:
原帖由 cary2006 於 2009-10-20 06:37 PM 發表 查看引用來源
好耐都冇留言比你 (因為你唔覆我:smile_30: ), 你決定同大陸女仔一齊要有心理準備, 香港好多人對大陸女人好大成見, 睇呢道:smile_42:

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10821873&extra=page%3D1&pa ...
太長只睇左D,遲D有時間再睇…不過我想情況應該不會這麼差吧…我有但Fd岩岩同個DJ結婚係香港攪生仔,都無咩大問題…你講既成見問題我每日都會想,亦都周不時提醒佢,心理準備都叫做話有D,當然亦知道去到實戰就另一回事,個總好比想也沒有想過好吧!

引用:
原帖由 AORTA 於 2009-10-20 07:17 PM 發表 查看引用來源
我舉白蛇的例,意指:法海=樓主心中疑心生出來的暗魅.這個暗魅是你的心魔,他一直在你耳邊在你腦海不斷地同你說:她是妖,你相信她?妖精是要食人的,你要不要試試看?看看她丑陋的原型?

你若是苦苦相逼,不斷試探,給你真相 ...
師兄,你禁講我真的哭了,你完全令我覺得自己係一個仆街………………

我女朋友都係內地既 ,

不過 佢講既野 你係查唔到真定假         <-- 真既8次  呃你2次點計?
佢話我同之前一,兩個男朋都會做愛       <-- 一樣係做, 唔係處女, 噤又介唔介意?

簡單而言 佢做過雞         <--你覺得之後結婚會唔會有條"廁"   "等等"於懷?
                                          好多人講就唔介意  但個心就有野 自己呃自己 呃唔得幾耐
                                         (但雞每日返工工作就準備接客 做得雞既就沒有清高的  唔好自己呃自己)

事實上 佢係賭得大過你, 真心既 她辭去工作,年華老去,不能再回頭,別忘記她家的窮困.,而她,是萬劫不復.
                                      假意既  可能呃你有狼狗  結婚 忍你4-5年呃晒先走  有心呃你既都真係交做課 :smile_o14:

結論: 佢地心諗乜 做乜  你係無可能知道晒     
         你只能用你既觀察同感覺   做你單方面既決定      你當是賭一場大的  就錯不了
         你個4千 當係每個月落part    唔算乜野大注

多謝 c hing 報告

喂,師兄,你鐘意佢,但有俾佢出嚟做,自己又唔平衡,咁計較,又咁自私

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-20 22:42 發表
師兄,你禁講我真的哭了,你完全令我覺得自己係一個仆街………………
唔需要咁感性.
you just gotta do what you've to do!
show some love to your lady.

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-20 22:42 發表 查看引用來源
以沉船來講,你真係好仆街,:smile_38:

引用:
原帖由 prokill321 於 2009-10-21 02:30 AM 發表 查看引用來源
我女朋友都係內地既 ,

不過 佢講既野 你係查唔到真定假         
多謝師兄既意見…講真呢刻為止都真係無介意過,第時自己既心態會唔會轉變,唔知啦。不過試過有一次鬧交,發現左佢自己會介意自己既工作同以前曾經上房既事。佢自己會介意,佢亦都介意我介意。另外有一樣就係,係,佢係唔清高,但自己亦曾經叫雞呢個都係事實!禁自己又算清高得去邊?只不過一買一賣姐。亦都係禁平衡左自己既心態叫自己唔好介意掛

引用:
原帖由 ZAMPRA 於 2009-10-21 03:16 AM 發表 查看引用來源
喂,師兄,你鐘意佢,但有俾佢出?做,自己又唔平衡,咁計較,又咁自私
講真,呢度D師兄唔吊,我從來都唔覺有問題。不過而家俾左唔計較啦

so tired.!! long long story.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆