上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  109.0k

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-17 02:12 PM 發表 查看引用來源
喺大陸,男大女既十年八年好普通...但係成25年就真係有d.......:smile_27:
除左十零廿歲果d之外,
我都好少見廿幾歲會拖住個廿幾歲既一齊行.

次次都系見三四十既拖住個二十出頭既. :smile_30:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-17 02:09 PM 發表 查看引用來源

50歲,差25年,佢仲想人真心?
咪玩啦,以為自己任達華?:smile_30:
之前仲拍左6年... 即系44果陣搭上左個19既. :smile_14:

雖然有錢梗系揀個後生既... 但系如果我44, 我會揀個25-30好似會合適d呀.... :smile_13:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-17 02:43 PM 發表

除左十零廿歲果d之外,
我都好少見廿幾歲會拖住個廿幾歲既一齊行.

次次都系見三四十既拖住個二十出頭既. :smile_30:
講我呀....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-17 02:41 PM 發表

我見有d沉船 case, d 女無問d仔要錢喎,
甘佢地究竟為乜咩???? :smile_41:
為愛為情........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-17 02:56 PM 發表 查看引用來源

講我呀....:smile_30: :smile_30: :smile_30:
大把啦... 邊系單單講你呀...

不過呢.... 三四十拖住件廿出頭既, 好多時條女都只系一般般.

有時最睇唔順眼既就系一個五六十既, 拖住個二十中既, 呢d女反而最掂最正.

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-17 03:18 PM 發表

大把啦... 邊系單單講你呀...

不過呢.... 三四十拖住件廿出頭既, 好多時條女都只系一般般.

有時最睇唔順眼既就系一個五六十既, 拖住個二十中既, 呢d女反而最掂最正.
我都見過好多......:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-11-17 12:02 PM 發表 查看引用來源

既然事情發展到今日...不妨繼續下去...時間可以反映事實的全部...我也希望你有一個圓滿的結局...最重要係溝通,關懷,信任,體諒...:smile_15: :smile_15:
又推人去死牙:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 今日演左未 於 2009-11-18 12:15 PM 發表 查看引用來源

又推人去死牙:smile_30: :smile_30:
有啲野係要自己經歷過先知係什麼一回事...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-11-18 12:43 PM 發表 查看引用來源

有啲野係要自己經歷過先知係什麼一回事...
版主講野真係無敵:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 今日演左未 於 2009-11-18 12:44 PM 發表 查看引用來源

版主講野真係無敵:smile_27: :smile_27:
我係義務版主黎架...多多指教...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆