上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 芯揖緝 (十二妹生日快樂﹗﹗﹗)

收藏  |  訂閱
1.5k  25.7k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-13 11:40 PM 發表 查看引用來源

唔使等既話, 應該唔會好耐既~
所以未必預太多人, 人多又難控制時間.....:smile_35:

星期日佢地既行山, 其實我都有少少興趣, 但每日下午火爐咁熱, 我又怕怕地會中暑....:smile_35:
蔕樽寶礦力..一條毛巾:smile_o12:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-13 11:47 PM 發表 查看引用來源

見你唔理我...走左去出去釣~~~~~~~~~~魚...虾....蟹... :smile_03::smile_03::smile_03:
我咪自己去尋夢囉:smile_45: 唔係點者.....
咁尋到D咩夢呀:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-7-13 11:55 PM 發表
咁尋到D咩夢呀:smile_45: :smile_30:
好明顯係白日夢啦:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-13 11:44 PM 發表 查看引用來源

哦..係咩 你有興趣咪同佢地講囉 佢地都不知幾想多d人去
晒馬牙:smile_30:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-7-13 11:43 PM 發表 查看引用來源

唔揚,禾女人會唔知架
你女人訓咗啦

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-7-14 12:02 AM 發表
晒馬牙:smile_30:
我係其中一隻率仔咋:smile_38:

咪郁...入黎踢場....男左女右....唔男唔女既唔識退後

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-13 11:47 PM 發表 查看引用來源

見你唔理我...走左去出去釣~~~~~~~~~~魚...虾....蟹... :smile_03::smile_03::smile_03:
我咪自己去尋夢囉:smile_45: 唔係點者.....
尋日係的士比晒機會你喇 ............坐大脾:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-13 11:48 PM 發表 查看引用來源
我都眼訓啦, 你地度度啦~~
我諗都係預你地幾個, 或者加埋尋日既靚仔.....
看有多少人有興趣啦
利是高質睡眠

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-7-14 12:06 AM 發表
尋日係的士比晒機會你喇 ............坐大脾:smile_30:
你避我.....坐到拱遠.....掂都掂唔到呀...仲話坐:smile_45: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆