上一頁下一頁
發新話題

鬼王徵~~~18yrs以上吃喝玩樂朋友 (2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.9k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-10 10:21 AM 發表 查看引用來源

冇法, 呢d野天生既, 我係好容易感觸:smile_42: , 噖晚聽完呢首, 我又再搵返首 '約定' 不停聽....:smile_13:
你唔好咁容易受影響啦, 要change家麻 成熟D 唔係你會好容易比人呃架 知冇:smile_34:

早晨呀各位,小同小愛仲喺唔喺度呀:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-10 10:23 發表 查看引用來源

約咗老C 食飯
你呢?
老c....你仲有返學ah....

同d波友去唱K.....

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-10 10:24 發表 查看引用來源

好咸及好肥:smile_35:
E間都OK...唔系落太多油....

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-10 10:26 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15: 欣欣
君君早:smile_o05:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-10 10:27 AM 發表 查看引用來源

我唔敢聽鬼故架

鬼哥的故事就另計
我都唔聽架,我經:smile_o14:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-7-10 10:28 AM 發表 查看引用來源

你唔好咁容易受影響啦, 要change家麻 成熟D 唔係你會好容易比人呃架 知冇:smile_34:
MORNING DEREK
好MAN喎:smile_40:
我以後唔叫你怕醜仔LA, 你想我叫你乜呀? :smile_13:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-10 10:22 AM 發表 查看引用來源

所以我零晨時份唔聽RADIO...因好易會:smile_24:
係呀, 冇咩必要都係唔好touch:smile_42:

引用:
原帖由 joeyan8384 於 2009-7-10 10:24 發表 查看引用來源
你可以係MSN HI架嘛
:smile_o08: 你冇俾過MSN禾喎:smile_o05:

引用:
原帖由 於 2009-7-10 10:28 發表 查看引用來源
早晨呀各位,小同小愛仲喺唔喺度呀:smile_47: :smile_47: :smile_47:
MORNING...穆 :smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆