上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女番埋離PART 45

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-7-7 02:26 PM 發表 查看引用來源
大家中午好:smile_o15:
油雞,,,,

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2009-7-7 02:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_o09: :smile_o09: qq女, 錫錫~~~~
我食飽啦, 一陣仲要出去, 太陽伯伯好勤力下~~:smile_o03:
有得錫錫...嘻嘻:smile_o05:

你要出街做野架?? 咁出去幾耐呀? 帶返把遮好D 喎, 我岩岩落一落街都死死地呀, 好慶呀

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-7 02:27 PM 發表 查看引用來源

其實你係小姐定先生呢
我見你個名下面
又may又先生感:smile_13: :smile_27:
無乜所謂啦~ 叫我尾先生 我會開心d

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-7 02:28 PM 發表 查看引用來源

會唔會唔清化呀:smile_40: 定飲得多食排
兩句都唔明:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-7 02:24 PM 發表 查看引用來源

妃妃:smile_40: :smile_40:
:smile_o06: QQ~~你好

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-7 02:28 PM 發表 查看引用來源

有得錫錫...嘻嘻:smile_o05:

你要出街做野架?? 咁出去幾耐呀? 帶返把遮好D 喎, 我岩岩落一落街都死死地呀, 好慶呀
我係c 奶仔, 死都要擔實把遮~~~我見光死~~

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-7 02:25 PM 發表 查看引用來源

wa,,好耐無離lo wo:smile_40:
:smile_o06: 心宜~~好耐無見

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-7-7 02:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: QQ~~你好
妃子, 你好呀

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2009-7-7 02:24 PM 發表 查看引用來源

心宜~~你都唔過9舖坐
我開左依個鋪小去左呀,,你掛住我呀

我得閒去下,,因我都好耐無去啦,

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-7-7 02:26 PM 發表 查看引用來源
大家中午好:smile_o15:
HELLO 油雞:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆