上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 33)祝6月29日 奸妃生日快樂..

收藏  |  訂閱
1.5k  31.3k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-29 05:12 PM 發表 查看引用來源

睬睬睬... 我技術一流的
甘你掂啦..記得飛過黎:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-29 05:12 PM 發表 查看引用來源
瞓醒自己撘車囉~~~~:smile_o02:
你仲要送埋妃妃返屋企先再搭車呀.. 問你死未!!
呵呵呵呵呵~~~~~~

引用:
原帖由 kjill39 於 29/6/2009 17:12 發表 查看引用來源

睬睬睬... 我技術一流
你仲好意思講出嚟~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-29 05:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01: 呢下夠毒WO.......
:smile_o01: 小妹你住邊架

引用:
原帖由 kjill39 於 29/6/2009 17:13 發表 查看引用來源

你仲要送埋妃妃返屋企先再搭車呀.. 問你死未!!
呵呵呵呵呵~~~~~~
你咁狠毒~~~~~:smile_o02:

引用:
原帖由 kjill39 於 29/6/2009 17:14 發表 查看引用來源

地獄~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-29 05:14 PM 發表 查看引用來源
你仲好意思講出嚟~~~~:smile_o01:
下次同你飛返一轉. 你就知我有幾一流啦!~ hahhahhaa~~~

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-29 05:14 PM 發表 查看引用來源

天水圍:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-29 05:15 PM 發表 查看引用來源

下次同你飛返一轉. 你就知我有幾一流啦!~ hahhahhaa~~~
我坐我坐:smile_o13: ....不過,,,,渣車個個可唔可以變做係令仔呀:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 kjill39 於 29/6/2009 17:15 發表 查看引用來源

好呀~~:smile_o10: 怕你呀~~~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆