上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  117.3k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:21 PM 發表 查看引用來源

記得我十幾二十歲時, 追求女人一定要樣靚,
當我二十幾三+歲時, 追求女人一定要大波,
如今三+幾四+歲時, 追求女人一定要美腿......
難得熊貓仔乜都齊 (樣吾知來見過, 但應吾差)
我仲吾流晒口水咩:smile_47 ...
咁到40-50, 你又會追求乜嘢呀? :smile_44:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-22 02:23 PM 發表 查看引用來源

傻啦!
點會放有樣ge相上黎呀... :smile_30:

咁ge身材著3唔好睇... :smile_27:
男人角度, 女人唔著3係最好睇的:smile_30:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:21 PM 發表 查看引用來源

記得我十幾二十歲時, 追求女人一定要樣靚,
當我二十幾三+歲時, 追求女人一定要大波,
如今三+幾四+歲時, 追求女人一定要美腿......
難得熊貓仔乜都齊 (樣吾知來見過, 但應吾差)
我仲吾流晒口水咩:smile_47 ...
你未見過我樣咩... :smile_19:
引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:22 PM 發表 查看引用來源
有條 bikini 褲lor..........傻妹
=3=

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:25 PM 發表 查看引用來源

男人角度, 女人唔著3係最好睇的:smile_30:
:smile_30: :smile_30: :smile_30:  你岩!!

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:15 PM 發表

食乜呀
我好純情架.........(間吾中)
所以諗吾到
飯後梗係甜品架啦!:smile_34:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:10 PM 發表 查看引用來源

一於就請佢食檸檬啦:smile_30:
我本身就係檸檬大王, 食慣呀

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:16 PM 發表

講真, 我係女的, 都好想好似你咁好身材
仲有, 你著3點式真係好正呀:smile_40:
我都好jealous:smile_42:

引用:
原帖由 lovesex@.^ 於 2009-6-22 02:27 PM 發表 查看引用來源

飯後梗係甜品架啦!:smile_34:
咦...........有甜品甘正
兩個木瓜奶吖........吾該:smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 02:28 PM 發表 查看引用來源

我本身就係檸檬大王, 食慣呀
檸檬王VS小忌廉

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 02:23 PM 發表 查看引用來源

咁到40-50, 你又會追求乜嘢呀? :smile_44:
到時無求便是福,
因美腿對落就係地下.....
咁即係話好大機會吾得 lor..........阿彌陀佛:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆