上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
1.5k  36.0k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-18 01:47 AM 發表 查看引用來源
知不知當你走以後...並沒憂鬱彷似秋:smile_o08:
知否有一些男人受了傷.仍是照樣活從沒有流淚:smile_o13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-18 01:49 AM 發表 查看引用來源

妳對我真係好:smile_o13:
知就好啦:smile_o13:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-18 01:50 AM 發表 查看引用來源
  知否有一些男人受了傷.仍是照樣活從沒有流淚:smile_o13:
各界也讚我精彩週遭均稱我的強者:smile_34:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-18 01:51 AM 發表 查看引用來源
   知就好啦:smile_o13:
我又學吓反口先...:smile_o13:
                                     :smile_o13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-18 01:51 AM 發表 查看引用來源

各界也讚我精彩週遭均稱我的強者:smile_34:
我讚我騙得精彩能完全瞞著世界誰是痛者:smile_o13:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-18 01:52 AM 發表 查看引用來源
   我讚我騙得精彩能完全瞞著世界誰是痛者:smile_o13:
其實我沒有沒有著你活不出真生命:smile_39:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-18 01:52 AM 發表 查看引用來源

我又學吓反口先...:smile_o13:
你有排先學到呀:smile_o13:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-18 01:50 AM 發表 查看引用來源
   睇唔到D圖咁濟
係???我又睇得好清楚丫.:smile_o13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-18 01:53 AM 發表 查看引用來源
其實我沒有沒有著你活不出真生命:smile_39:
埋頭在拼在博只因太心驚Oh

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-18 01:53 AM 發表 查看引用來源
    你有排先學到呀:smile_o13:
好快架咋..下次試比妳睇:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆