上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.5k

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-24 11:53 發表 查看引用來源

佢病到死死下,踢唔到架喇:smile_19:
佢不%遮, 應該唔影響踢波架喎:smile_43:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-24 11:53 AM 發表 查看引用來源

佢病到死死下,踢唔到架喇:smile_19:
咁死啦, 小下又一個......
我真係踢唔得耐架.....:smile_13:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-6-23 14:43 發表 查看引用來源
今次幫襯果度你肯定估唔到
之前覆左啦, 唔踢啦, 我呢d同泰維斯差唔多架ma:smile_34:  ........所以好危險:smile_13:
咁麻煩你係報名表個缺席欄度加番名,

搵了人頂你個位未?? 要交人名比 d7 賽會先落得場架:smile_38:

搵左邊個或者搵唔到都請你通知我. thanks

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-24 11:58 AM 發表 查看引用來源

咁死啦, 小下又一個......
我真係踢唔得耐架.....:smile_13:
我都唔想架:smile_27: ~~~真係頂唔順我先會唔踢架咋~~我一陣仲要特登出去帶埋衫(精4同無忌16件衫)同場紙比阿jay呀~~:smile_42: 人地地盆佬果邊好積極齊哂腳咁~~~我地唔好咁肉酸到最後又唔夠人啦~~去到既盡量去啦~~當玩下波囉~~:smile_13:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-24 12:23 PM 發表 查看引用來源

我都唔想架:smile_27: ~~~真係頂唔順我先會唔踢架咋~~我一陣仲要特登出去帶埋衫(精4同無忌16件衫)同場紙比阿jay呀~~:smile_42: 人地地盆佬果邊好積極齊哂腳咁~~~我地唔好咁肉酸到最後又唔夠人啦~~去到既盡量去啦 ...
您放心去啦...  (拎衫) ,
您既浩氣會長存咖喇........:smile_38:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-24 12:23 發表 查看引用來源

我都唔想架:smile_27: ~~~真係頂唔順我先會唔踢架咋~~我一陣仲要特登出去帶埋衫(精4同無忌16件衫)同場紙比阿jay呀~~:smile_42: 人地地盆佬果邊好積極齊哂腳咁~~~我地唔好咁肉酸到最後又唔夠人啦~~去到既盡量去啦 ...
今晚對手著白色, 看戰績都幾踼得下:smile_13:

引用:
原帖由 chiching1214 於 2009-6-24 12:32 PM 發表 查看引用來源

您放心去啦...  (拎衫) ,
您既浩氣會長存咖喇........:smile_38:
都係你最乖豬~~~~

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-6-24 12:38 PM 發表 查看引用來源

今晚對手著白色, 看戰績都幾踼得下:smile_13:
所以去到既咪盡量去囉:smile_13:~~起碼嚇得下麻~~:smile_30: ~~

還有要到時到候打個電話比啊葉, 提佢今晚要踼波:smile_13:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-6-24 12:40 PM 發表 查看引用來源
還有要到時到候打個電話比啊葉, 提佢今晚要踼波:smile_13:
我尋日提左喇~~~佢驚要遲收工,不過佢叫我幫佢報左先~~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆