上一頁下一頁
發新話題

關於我的性愛問與答(加了照片)

收藏  |  訂閱
760  41.8k

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-15 12:11 AM 發表 查看引用來源
救命呀:smile_38: 好驚呀  ...有人收買豬命呀:smile_27:
仲d拎出黎啦
妳係傻妹啫....我唔係傻仔嘛....我閃......

咪住..仲要錫啖傻妹先....啜啜....正呀:smile_47: ....再閃:smile_43:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-15 12:18 AM 發表 查看引用來源

今日呀...有個女人打電話比我呀...
佢話我搶佢條仔...我係第3者呀

我興過火屎...明明係佢搶我:')
呢D女柒撚懵懵到上心口
咁你點答佢呀?
係我串到佢賴屎...我唔想搵你麻煩你夠膽送上門....
對呢D柒頭唔洗惡..打人我從來唔洗用手...XD

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-15 12:24 AM 發表

呢D女柒撚懵懵到上心口
咁你點答佢呀?
係我串到佢賴屎...我唔想搵你麻煩你夠膽送上門....
對呢D柒頭唔洗惡..打人我從來唔洗用手...XD
原本係sms...後黎佢打過黎
嘈左10分鐘到...我cut線...
電話都嬲到丟爛左

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-15 12:12 AM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_45:有話過要俾你食咩.. :smile_34:咁多心ga..
傻妹子..比下面啦~搵啖食啫:smile_35: ...再再閃人:smile_43: ..byebye

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-15 12:28 AM 發表 查看引用來源

原本係sms...後黎佢打過黎
嘈左10分鐘到...我cut線...
電話都嬲到丟爛左
:smile_15: 佢EQ低JA..你點可以同佢癲架~~~~
:smile_29: :smile_29: 一於講野激到佢爆啦:smile_03:
好好利用佢嫉妒心呢點 :smile_04:

good pic, anymore~~?

又大又圓又白:smile_47: 直頭係最佳波波示範!
文同相片都好吸引!期待你再分享了!

都可以呀..............

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 15/4/2009 12:18 AM 發表 查看引用來源

今日呀...有個女人打電話比我呀...
佢話我搶佢條仔...我係第3者呀

我興過火屎...明明係佢搶我:')
吓?? 真o架??

佢咁x街  等我xyxxxx佢:smile_24:

good post~~!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆