上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(31)

收藏  |  訂閱
752  6.1k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-6 12:16 PM 發表 查看引用來源

唔難架, 連爸爸同亞方都唔理你, 拱你要諗諗點解啦:smile_30:
..........真心知己難搵........唔通連個天都唔鐘意我............:smile_42:

引用:
原帖由 石榴花 於 2009-2-6 12:16 PM 發表 查看引用來源

實不相瞞~我未黎過你地個post咖~ 只係岩岩路過~:smile_13:
我地呢度, 個個都話自己係令仔令女架喎令佬架喎, 係無你拱細姐:smile_34:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-2-6 12:16 PM 發表 查看引用來源

樓主既然有懷疑, 我幫妳搜佢身
好...佢可能恨左好耐架喇......... 唔該晒

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-2-6 12:16 PM 發表 查看引用來源

好...靠你啦:smile_34: gogogo~~

引用:

人地女仔黎咖......... 你咁狼屎:smile_13:

引用:
原帖由 石榴花 於 2009-2-6 12:17 PM 發表 查看引用來源

..........真心知己難搵........唔通連個天都唔鐘意我............:smile_42:
真係要講到o甘白....你先明:smile_41:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-2-6 12:10 PM 發表 查看引用來源

小妹妹,妳有無入錯門口?呢個老人POST黎架喎…:smile_14:
哈哈....... 老人POST....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 石榴花 於 2009-2-6 12:17 PM 發表 查看引用來源

仲炒埋我句對白添, 你想點:smile_22: :smile_40:

爆屎渠喇, 開新post喇, 樓主:smile_38:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-2-6 12:18 PM 發表 查看引用來源

哈哈....... 老人POST....:smile_30: :smile_30: :smile_30:
佢o黎搵你架.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆