上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~153

收藏  |  訂閱
752  7.1k

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-30 03:11 PM 發表 查看引用來源

上星期喺沙咀道, 我都入咗史隊長隊雜牌軍兩球

有陣時:
咁啱得咁橋, 老鼠揾貓(門小)

有運時就好順
你唔係會睇唔到個波咩:smile_41:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2008-10-30 03:17 PM 發表 查看引用來源
你唔係會睇唔到個波咩:smile_41:
果日我方攻學校方向, 燈光冇咁散

引用:
原帖由 ix-man 於 2008-10-30 03:16 PM 發表 查看引用來源

訓醒未呀你:smile_45:
俾D信心, 你得嘅:smile_46:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-30 03:12 PM 發表 查看引用來源

尋晚有9場1.65倍以下既大盤.......結果......
1. FC大邱                  大1.40
2. 杜伊斯堡              大1.54
3. 紐倫堡                  大1.52
4. 卡爾馬                  大1.59
5. 波琴        ...
轉頭落馬會入錢先

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-30 03:20 PM 發表 查看引用來源

轉頭落馬會入錢先
我覺得, 山度士有機會作客爆冷贏埋:smile_47:
又試鐘意二隊作客球隊
山度士+富明尼斯

引用:
原帖由 PeCk 於 30-10-2008 15:11 發表 查看引用來源

上星期喺沙咀道, 我都入咗史隊長隊雜牌軍兩球

有陣時:
咁啱得咁橋, 老鼠揾貓(門小)

有運時就好順
我地先係雜牌軍喎~:smile_45:

引用:
原帖由 ix-man 於 2008-10-30 03:27 PM 發表 查看引用來源

正確係....二隊雜牌軍  
海軍VS水兵

引用:
原帖由 ix-man 於 2008-10-30 03:27 PM 發表 查看引用來源

莊閒都未識分:smile_39: :smile_30:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-30 03:21 PM 發表 查看引用來源

我覺得, 山度士有機會作客爆冷贏埋:smile_47:
又試鐘意二隊作客球隊
山度士+富明尼斯
等我早d收工研究下呢場兩場先

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8418518&extra=page%3D1&frombbs=1

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-30 02:33 PM 發表 查看引用來源

我發現, 喺間房嘅垃圾當中,
最多就係牙簽...同埋....Condom套

用果陣撕開咗就四圍放, 攪掂咗就訓覺冇執
唔知以為你係....................
真係好污漕呀.................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆