上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.6k

cp梵爾賽,連香港報紙都賣廣告????:smile_41:

我都係,唔去都支持一吓

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-9 12:39 AM 發表 查看引用來源
今個星期又開局....因為我得番兩個星期既時間........:smile_44:
女未食到,還需努力,...不過唔好好似倪震咁斷正呀!!:smile_27:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-12-9 03:20 PM 發表 查看引用來源

廳係咪有排先開???:smile_38:
好似十二月十九日開,

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2008-12-9 01:58 PM 發表 查看引用來源
i am send E-Mail to you thanks
已覆你...:smile_13:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-12-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
好似十二月十九日開,
仲清楚過我喎~~:smile_14:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-12-9 07:30 PM 發表 查看引用來源
女未食到,還需努力,...不過唔好好似倪震咁斷正呀!!:smile_27:
我會把握剩餘既兩個星期..我而家既心境就好似一個得番半個月命既人一樣..要好好珍惜剩低既2個weekend....:smile_40:

ps.我係唔會安於近期只得2個fxc既..一定要再努力!!!!

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-12-9 07:09 PM 發表 查看引用來源
cp梵爾賽,連香港報紙都賣廣告????:smile_41:
有幾奇丫..富豪都賣左年幾啦...

就係d偏遠/生意差既酒店先要賣既0者..

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-12-9 03:20 PM 發表 查看引用來源

廳係咪有排先開???:smile_38:
總之聖誕前一定開到...唔係賺少好多嫁會

最新消息...平安夜我應該會開party(之前話唔搞,剩係搞倒數的).....各位老友留意喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆