上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

回覆 734# 的帖子

冇錯... 真係好難頂, 簡直就係男人最痛 >_<
仲好記得岩岩割完頭果一個星期既慘痛經歷

雖然未經醫學證實,不過我個人認為割左包皮係絕對會持久左,當然唔會即刻割完就ok啦,要有段過渡期,起碼一個月,因人而異啦﹗

基本上2星期左右j頭已經開始慣左磨擦,會冇咁敏感,呢段時間會開始甩皮,甩完皮用手直接摸j頭都唔會太敏感架啦...當然有d位係會敏感耐d,好似冠溝位,尿頭口個d,不過慣左就冇咩野架啦
引用:
原帖由 jacklau01 於 2009-2-16 09:24 PM 發表 查看引用來源

咁甩皮係因為摩擦得多 定係因為成個星期都露 所以先甩 如果我就住就住咁 唔摩咁多會唔會唔甩皮

行又行唔到...要留係屋企...對住部腦又唔可以睇咸野...訓覺唔小心扯旗仲...

最難過既日子已經過去,向美好既性生活進發啦
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-16 11:45 PM 發表 查看引用來源
冇錯... 真係好難頂, 簡直就係男人最痛 >_<
仲好記得岩岩割完頭果一個星期既慘痛經歷

我覺得係成個露出泥...不過你點都要經過個段敏感期架啦,你行幾步路都會揩到啦,rite?

2星期啦,著條3角就會行動自如架啦
引用:
原帖由 jacklau01 於 2009-2-16 09:24 PM 發表 查看引用來源

咁甩皮係因為摩擦得多 定係因為成個星期都露 所以先甩 如果我就住就住咁 唔摩咁多會唔會唔甩皮

回覆 743# 的帖子

而家打jj既時間的確係耐過以前, 持久左好多, 哈哈 :smile_30: :smile_30:

我呢幾日都好刻意去反佢,有時反住訓
但可能包皮有延伸性
有時會自動綣番埋

有時攝到d毛入去真係好痛,但感覺真的好搞笑

我睇左普通科醫生佢話我可以唔駛割,不過都建議我睇專科
我最concern就是我扯起之後就唔能夠好自如咁反落黎
會痛死
但未扯既時候反就ok

我諗我都是再睇睇專科

小弟34歲, 之前真係唔識反包皮
自從睇到呢個post先知反出黎洗有幾重要:smile_40:
因扯起時只可見到小小龜頭, 好窄
琴晚沖涼未扯時慢慢反佢出黎, 去到一半小小痛, 包皮好窄
跟住成個龜頭滑左出黎:smile_14:
超驚! 34年第一次見個細佬真面目:smile_27:
跟住拿拿聲洗, 超痛
但係反返入去好難, 幾驚反唔返入去
最後反左成五分鐘先反到:smile_42:

係度想問問各位,
好似我咁窄反左, 如果扯起會點, 好q驚
另外會唔會有反唔返入去既可能:smile_41:
thx, thx!

打飛機耐,埋牙仲耐呀...成功感大增﹗
引用:
原帖由 小比利 於 2009-2-17 12:35 PM 發表 查看引用來源
而家打jj既時間的確係耐過以前, 持久左好多, 哈哈 :smile_30: :smile_30:

因為你包皮口有dd窄ma,你未扯反到係因為你j頭未變大,包皮口夠位比j頭出泥;一扯個時,j頭大左,包皮口咪唔夠大lor...你呢d情況,有d人會反多d,等包皮口可以適應到j頭個大小,不過有巴打都講過,格硬泥會整裂,引起發炎,到時包皮痴住你j頭就手尾長架啦...

最好就一刀割啦,辛苦一段短時間,就可以唔洗日煩夜煩,好好享受性生活...其實男人好多時性事不濟,都係有關包皮架...不過好多男人都唔敢割同廢事理...大到40幾歲就割唁割都差唔多lu...

趁後生,早d割啦
引用:
原帖由 carbonehk 於 2009-2-17 01:41 PM 發表 查看引用來源
我呢幾日都好刻意去反佢,有時反住訓
但可能包皮有延伸性
有時會自動綣番埋

有時攝到d毛入去真係好痛,但感覺真的好搞笑

我睇左普通科醫生佢話我可以唔駛割,不過都建議我睇專科
我最concern就是我扯起之後就唔 ...

好明顯你都係包皮過窄既例子,你未扯果時已經因為過窄而反得好辛苦,反起扯果時就痛到high high架啦...

你性生活還好嗎?因為你j頭一定好敏感,係做愛過程應該蠻有困難的...有d人可以全程都包皮蓋住j頭搞,假如性生活冇問題既,又肯bathing個時反起佢洗,都可以唔洗割住既

男人煩呢味野,真係好難受既...最好...真係勇敢行出第一步,你一定唔僧後悔的
引用:
原帖由 xxlasxx 於 2009-2-17 04:54 PM 發表 查看引用來源
小弟34歲, 之前真係唔識反包皮
自從睇到呢個post先知反出黎洗有幾重要:smile_40:
因扯起時只可見到小小龜頭, 好窄
琴晚沖涼未扯時慢慢反佢出黎, 去到一半小小痛, 包皮好窄
跟住成個龜頭滑左出黎:smile_14:
超 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆