上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 11:42 AM 發表
我梗係知你係边位喇!你擒日係車上你已遘要改網名,其實"Cokeduo"兄條女真係好"得",因為佢就成晚一個坐係我隔離,我都有同佢傾計!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁你又唔同佢傾計?你同佢玩丫嘛,
事後我想返起, 佢真係好悶。
佢好乖架。但好熱情。

我食飯前本來想放生佢...好彩冇放。食飯時, 越黎越好feel。

個dj樣ok,但好似無物ball,唔係我杯茶!!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 11:45 AM 發表
個dj樣ok,但好似無物ball,唔係我杯茶!!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我OK嫁,我唔一定要大BALL

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 11:45 AM 發表
我都想同DJ玩, 但真係太多女啦.. 我分唔到身, 連歌都少唱左.......我最鐘意的"無賴"同"浮跨"都無唱...:smile_30:

引用:
都唔係我杯茶。望完, 冇乜特別印像。

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:48 AM 發表

我都想同DJ玩, 但真係太多女啦.. 我分唔到身, 連歌都少唱左.......我最鐘意的"無賴"同"浮跨"都無唱...:smile_30:
浮誇你喜歡? 下次合唱喇

師兄!唔好意思,我仲"藍"過你條女呀(你不在時)!皮膚好滑!sorry!sorry!我當時要招呼我條女同copy兄個件嗎!其實我都想抽時間同佢溝通架!!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:44 AM 發表

咁你又唔同佢傾計?你同佢玩丫嘛,
事後我想返起, 佢真係好悶。
佢好乖架。但好熱情。

我食飯前本來想放生佢...好彩冇放。食飯時, 越黎越好feel。
COKE,你想今個星期去定下個星期?
我隨時得架,我做招集人!

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:49 AM 發表

都唔係我杯茶。望完, 冇乜特別印像。
我已經做緊野,目弟下有無下文

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:51 AM 發表

COKE,你想今個星期去定下個星期?
我隨時得架,我做招集人!
COPY COPY, 我又去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆