上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-6 12:59 AM 發表

呢樣真係無得傾,贊成:smile_30:
我識個靚女,佢話佢以前條仔對佢好好,而且超級靚仔,結果都係分手,原因就係因為條仔窮
所以就算靚仔都要有錢先得:smile_34:
大家一齊加油搵多d錢啦

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-6 12:58 AM 發表

我明白,但甘樣咪同對港女一樣?何必呢?七夕香港都吾慶祝啦,
我認為番大陸係為左舒服D,吾係辛苦D,這概念是不應改變的...:smile_39:
七夕上去陪女友

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-6 01:03 AM 發表

在吾用同等價值既大前題下羅,
吾好學似有D人甘送LV就死得:smile_29:
果d人有錢得滯,無計:smile_42:
其實花d心思,唔駛太貴都氹到條女開心既
條女開心,做野都落力d,咁咪大家開心囉

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-8-6 01:05 AM 發表

七夕上去陪女友
我淨係訂左花叫人送過去
仲未決定自己過唔過去,諗住到時先算

回覆 744# 的帖子

now i m 吾開心 more than 開心..

如果想心愛的技師早曰上岸,各位願意每月忖出多少?
根據什麼決定?e.g.自己月入,佢的月薪,有幾愛佢, etc...
假設佢要求首期,大家點睇呢?

我到現在深圳沉了兩件女,一件做Hotel Reception,而另一件在羅湖皇X假期做美容師,兩件都係高妹,可能在香港尋找不到這份激情. 兩年前在朋友介紹下在香港識了個女仔一年,做Clerk,細粒又冇身材(飞机場),脾气又差,每次約会遲到最少半個鐘. 床上死FISH,唔肯做任何動作,ONLY男上女下,自已對著4仔打飞机感覺好過. 就去年開始因舊公司裁員所以上了大陸第一份工,識到她YoYo, 東北妹,我們在春風路租屋同居,她給到我是所有男人追求的..(後續)

回覆 756# 的帖子

for me...... this  is a buy.... I willing to pay 7k - 8k... but still unsucceed

回覆 751# 的帖子

對,大陸的女子是認錢不認人:smile_39:

回覆 745# 的帖子

女人就是這樣麻煩:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆