上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獅子會🦁荀盤交易所

收藏  |  訂閱
4.2k  695.7k

引用:
原帖由 lion449 於 2018-7-23 09:18 PM 發表 查看引用來源

Hi!
獅兄 食咗飯未呀?:071::071:

引用:
原帖由 Cow'zi 於 2018-7-23 09:24 PM 發表 查看引用來源

獅兄 食咗飯未呀?:071::071:
食左啦:071:是日又冇好野 休息一下

一千變廿萬都咁多人落疊 香港地做老千都幾好:096::036::131:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-7-23 09:29 PM 發表 查看引用來源
一千變廿萬都咁多人落疊 香港地做老千都幾好:096::036::131:
感又系,太多人想揾快錢,不過都系生活逼人姐

引用:
原帖由 占占·米 於 2018-7-23 09:40 PM 發表 查看引用來源

財神話 搵錢依正路!
不過好多人都沖昏頭腦

引用:
原帖由 占占·米 於 2018-7-23 09:40 PM 發表 查看引用來源

聰明人 會知前面有牆
傻人。 撞左埋牆都未知

回覆 745#  lion449 的帖子獅兄你好,我看了你的貼好耐,而家出來跟你打招呼。你真好人,時時敎導D不識賭的人,等人明白乜叫做賭,輸少好多。你初初出貼我看到現在。不過有点怪,

你出貼中的波我次次買不到,你不贏的次次買到,(因有時不得閒買)到現在都是大輸。真--不明白

引用:
原帖由 sunking3 於 2018-7-23 10:04 PM 發表 查看引用來源
回覆 745#  lion449 的帖子獅兄你好,我看了你的貼好耐,而家出來跟你打招呼。你真好人,時時敎導D不識賭的人,等人明白乜叫做賭,輸少好多。你初初出貼我看到現在。不過有点怪,

你出貼中的波我次次買不到,你不贏的次次買到,(因 ...
ching,好似有時我出既心水,都已經分析過基本既野,水位似樣,但都系睇漏某D野而輸,所以跟到一齊羸固然好,跟左輸就真系冇辦法

引用:
原帖由 sunking3 於 2018-7-23 10:04 PM 發表 查看引用來源

你出貼中的波我次次買不到,你不贏的次次買到,(因 ...
新兄 多謝你留言
其實長遠而言 長買著數盤才為上算
賭博就係咁
好多人中幾場 就以為自己係賭神
結果係點當然唔駛我講
買波而家著數唔多而且轉算快
同幾年前比較係兩個世界
所以建議小注玩玩算
唔痕唔痛就最好啦:cool:

回覆 748#  占占·米 的帖子謝謝占占,米

上一頁下一頁
發新話題