上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-6 09:55 PM 發表 查看引用來源
呢位澳洲大哥大未有騎師盤時重以為係前五, 整多一隻高佬陳隻滿貫比佢, 即時騎王前三. 就係肥仔葉同布文無嘜交易, 又點會請得郁呢位大哥大. 有可能同摩加仔兩父子有關.
有13倍好分!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-7 12:41 AM 發表 查看引用來源

有13倍好分!
中環呢隻野好惹飛..次次著哂燈都冇影..今次大哥上唔知點

駿皇、佳龍、紅衣,是否必有一死?

引用:
原帖由 wkssimon 於 2017-5-7 01:43 AM 發表 查看引用來源
駿皇、佳龍、紅衣,是否必有一死?
試問有誰人可以答得到你, 咁高難度的問題.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-7 12:41 AM 發表 查看引用來源

有13倍好分!
我都有理由相信會長肯讓路比肥仔葉.

肥葉: 保你大, 我呢隻係鎮倉寶, 你唔好搞壞佢架!

附件

鄭老鳳: 賴哥, 唔係我唔搵你上我隻馬, 因你老頂話上次已經有甜頭, 今次又有對手, 都係留番下次才去馬. 那時就會飛左寶利由你去馬.

附件

照睇馬會有意向布文招手, 始終現時尚欠一位澳洲冠軍級騎師為季約員工. 現時那些澳洲小肉酸係睇得唔打得.

附件

老舉头場講道路!

R1

毫光照耀雙目眩,到羅馬條條路通

7津津樂道
9大道至公
12滿貫中環

第五場 福勵 醉必勝 駟寶 特獎 同枱嗎

大師劍友:cool:點睇隻戴雲喜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆