上一頁下一頁
發新話題

大摩馬房討論區第六章

收藏  |  訂閱
2.0k  433.4k

威仔真係好啱田泰安啲騎法,俾著呢場係拉哥騎???死得囉

引用:
原帖由 schon319 於 2016-10-23 12:30 PM 發表 查看引用來源
我覺得又係潘頓操傷隻馬。
據悉兩隻都與操練無關,純粹馬房內意外

壯思飛,喜蓮歡星下次出莎莎,可能加精氣神

威仔下仗貝湯美親来,多數骑喜蓮奬星1600

明月千里起飛腳踢空傷右後腳印带,11月可以踱步

凯旋生煇脹筋,和银豐神驹一様

佳龍駒slipped at stable, 可以係一個high up, knock 或ligament,  估计趕唔切国际賽,但正常休息2-4週才可操

步步友會直出1200

美麗傳承下次試閘,11月20出

鷹雄 book定貝湯美國際賽日1600

引用:
原帖由 octagonal25 於 2016-10-23 11:43 PM 發表 查看引用來源
壯思飛,喜蓮歡星下次出莎莎,可能加精氣神

威仔下仗貝湯美親来,多數骑喜蓮奬星1600
壯思飛跑千八就(-_-) zzz
嗰場馬預計天才會出,佢唔跑今日場沙田錦標算有自知之明

引用:
原帖由 octagonal25 於 2016-10-24 01:13 AM 發表 查看引用來源

佳龍駒slipped at stable, 可以係一個high up, knock 或ligament,  估计趕唔切国际 ...
步步友係直出香港短途嗰場???

引用:
原帖由 octagonal25 於 2016-10-24 01:13 AM 發表 查看引用來源

佳龍駒slipped at stable, 可以係一個high up, knock 或ligament,  估计趕唔切国际 ...
希望佳龍駒可在三周內復操, 咁應該仍有足夠時間備戰國際賽日一班千四

獎星雷神唔騎?  但以昨日所見似乎佢無咩更好既選擇, 除非佢已經預定左騎外國馬

引用:
原帖由 sunmaru 於 2016-10-24 09:06 發表 查看引用來源

希望佳龍駒可在三周內復操, 咁應該仍有足夠時間備戰國際賽日一班千四

獎星雷神唔騎?  但以昨日所見似乎佢無咩更好既選擇, 除非佢已經預定左騎外國馬
唔通雷神攬實壯思飛唔放??

大摩有新馬到:
24/10/2016
AUS
AUS PP HOSTWIN LEGEND
Sire:        Red Element       
Dam:        Trail Of Secrets
J Moore

Sire of Dam:        Secret Savings
Trainer:        Gary Moore
Colour:        Bay
Age / Sex:        3yo Colt
Foal Date:        6/09/2013
Career:        5: 2 - 0 - 0
Prizemoney:        $32,435
Strike Rate:        Win: 40% / Place: 40%
Stakes Race Career:        1: 0 - 0 - 0
Owners:        J Tam

佳龍驹最壞要休息2個月,最好就2週

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆