上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-14 02:54 AM 發表

應該無關係~ 不過呢排抵抗力差D~ 係時候休息下
保重身體......:smile_39:

我番來啦....!!!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-14 08:40 PM 發表
我番來啦....!!!:smile_39: :smile_39:
我又頂返野先...

路過有野玩???入黎報到下先~~唔知想去玩要點呢??

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-14 02:54 AM 發表

應該無關係~ 不過呢排抵抗力差D~ 係時候休息下
你唔係呀
下星期我放監你先話休息.......
唔好玩野好喎.....................

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-14 09:56 PM 發表

我又頂返野先...
呵呵,果日咁早走....唔係番去報到呀...!!??:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-14 10:15 PM 發表

你唔係呀
下星期我放監你先話休息.......
唔好玩野好喎.....................
哈哈,
佢呢個星期一定好番嘅....哈哈哈.....!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-14 10:22 PM 發表

哈哈,
佢呢個星期一定好番嘅....哈哈哈.....!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
但我呢個星期都唔得
佢星期日夜機.............

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-14 10:28 PM 發表

但我呢個星期都唔得
佢星期日夜機.............
哈哈哈....
佢夜機,你飛機.....
唔係呀化....!!??
擺明斷你米路啦....哈哈....
臨走都唔放生你呀...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-14 10:31 PM 發表

哈哈哈....
佢夜機,你飛機.....
唔係呀化....!!??
擺明斷你米路啦....哈哈....
臨走都唔放生你呀...:smile_30: :smile_30:
叫佢早一日都唔肯........
唉~比佢算到盡........
咁你星期日出唔出黎呀??:smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆