上一頁下一頁
發新話題

[其他] 只玩平手/受平半盤

收藏  |  訂閱
1.3k  51.8k

回覆 740# 我係金剛腿 的帖子

今場 主隊戰意較高  因為客輸左或和 都仲可以有機次名出線
相反主隊輸左 旦之後中國 贏波 旦 首/次名 就會係 沙特/中國

既然係甘 + 仲要往績 伊拉克係不敗....狗會 1.87初盤 我覺俾多左 ..對番出面..狗會呢場 主同客都抽唔多水...
旦初盤開 1.87 對 1.97:086: ..狗會會甘大方:035:  一定係想留賭仔 唔想人買出面..所以我反而覺 唔會和波..兩隊黎睇...主會多人買  +  相留 賭仔 買佢 一定開一隊既話 狗會一定係會對沖 依家 1.87 對 1.97 ...出面唔小莊都有1.84 對 2..所以我覺狗會對沖 客隊飛已可不敗...+ 殺主飛 就賺到笑又

大家點睇?:035:

回覆 741# sam318 的帖子

開客就執左1.97-->2差額,收主客d水去外面買客,狗會執最多

引用:
原帖由 sam318 於 2013-10-15 09:03 AM 發表 查看引用來源
早水 沙特阿拉伯[0]  點睇??:086:

中立場  主隊似反底 無贏過盤 旦係名氣同往績都食住客隊
我都鍾意沙特

土耳其對荷蘭又係,荷蘭冇戰意,出面土耳其低水,馬會兩面中水想吸主飛,鬼到爆

回覆 741# sam318 的帖子

Sam哥有道理. 今日狗會只開好少讓球, 如果協議和波, 點解狗會會開盤?

主隊對賽往績佔優, 雖然中立場, 但一般人應該會偏向買主, 我都覺得讓平手係引主飛.  我信Sam哥, 要客.

引用:
原帖由 sam318 於 2013-10-15 11:29 AM 發表 查看引用來源
今場 主隊戰意較高  因為客輸左或和 都仲可以有機次名出線
相反主隊輸左 旦之後中國 贏波 旦 首/次名 就會係 沙特/中國

既然係甘 + 仲要往績 伊拉克係不敗....狗會 1.87初盤 我覺俾多左 ..對番出面..狗會呢場 主 ...
初盤開 1.83 對 2.02了

回覆 746# koikeaya 的帖子

你信唔信 一開馬會就有甘多人買主 買到 1.87-->1.83?
我都懷疑緊點解佢要扮落飛:086:

沙地唔係一向係亞洲足球強國咩:030: :030: :030:
主隊剩係打仗:032: :032: :032:

sam哥, 重有一場古惑野.. 點解哥倫比亞, 美國兩場都係出線冇戰意, 但係狗會剩係開荷蘭個場平手呢:023:

引用:
原帖由 sam318 於 2013-10-15 02:29 PM 發表 查看引用來源
你信唔信 一開馬會就有甘多人買主 買到 1.87-->1.83?
我都懷疑緊點解佢要扮落飛:086:
我避左先,古古惑惑

1.8  vs  2.05

馬會同出面拍到齊甘濟:086:   好小何 甘大方:086:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆