上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-13 01:37 PM 發表
呢幾日心情好似妳地女仔咁....大姨媽到:025:
我到唔到都咁開心架 relax d la 香港人:096: :096: :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-13 01:39 PM 發表

依家d女仔吹得兩嘴已經算架la...唔同以前了
而家d女仔有好多仲好飲得tim:025: 我好多fd都係

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:37 PM 發表
640513-MAY-2008
13:37 讓球星期二 1 布里斯托城 (主) 對 水晶宮 (客)
主  @ 1.84 $:098: :098: :098:
未問妳之前真係好好好想買讓客......你睇原因?   定係直覺? 定係妳男友比料妳?

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 12:35 PM 發表

波緊係唔止用嚟賭啦 仲可以用嚟.........................:071: :096: :097:
睇吖嘛~:071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-13 01:41 PM 發表

未問妳之前真係好好好想買讓客......你睇原因?   定係直覺? 定係妳男友比料妳?
總之平手我覺得坐和望嬴 :098: 9成唔使輸 最多當冇玩過 :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:40 PM 發表

而家d女仔有好多仲好飲得tim:025: 我好多fd都係
叫佢飲完一枝芝華士......跟手開枝香擯.......如冇時...我跟妳性>>>車

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 01:42 PM 發表

睇吖嘛~:071:
咪係囉 :096: so smart :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:43 PM 發表

總之平手我覺得坐和望嬴 :098: 9成唔使輸 最多當冇玩過 :098:
九成chance right   so我買2k啦......are u so f u x k ing  sure?   ans me at once

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:43 PM 發表

咪係囉 :096: so smart :096:
答中有冇獎??:023:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-13 01:45 PM 發表

九成chance right   so我買2k啦......are u so f u x k ing  sure?   ans me at once
唔使咁大呀碼:044: 好驚架喎:044: 我唔知呀 你唔好問我呀 :026: 你問吓陳陳先啦 你地勁d架嘛:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆