上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 01:20 PM 發表

今日好"吾正常":071:
後面果d咪玩野呀:030:
第2場韋達贏左冇用...第3場好多人先等佢開飯...跑到好似"輝煌駒"咁就...:096:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 01:20 PM 發表
隻2 win 唔到 :046:
恭喜:036: ,你嬴左我...:043:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 01:20 PM 發表
隻2 win 唔到 :046:
跑到盡晒...唔能夠否定隻6個跑法上係有利一點...你睇呢場5班都開到1:21.6...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:21 PM 發表

哈哈...aa覺唔覺同星期3個模式...有d...:096:

又係第一場柏寶...第2場韋達...:097:
係呀..咁先大鑊..:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:22 PM 發表

恭喜:036: ,你嬴左我...:043:
有 dd 運 :027:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:23 PM 發表

係呀..咁先大鑊..:044:
所以今日其實好麻煩...第3場方面暫時都算合理...預左韋達唔落過關飛住...留番一陣有落飛空間...:097:

今次孖寶飛好正常...唯一係隻3可以留意下...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:21 PM 發表

第2場韋達贏左冇用...第3場好多人先等佢開飯...跑到好似"輝煌駒"咁就...:096:
5 , 7 吾好吾要:096: 4同5有d野

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 01:24 PM 發表

有 dd 運 :027:
希望你嬴落去啦..:036:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:22 PM 發表

跑到盡晒...唔能夠否定隻6個跑法上係有利一點...你睇呢場5班都開到1:21.6...
我係覺得吳定強呢場會食

出三隻,隻6 同12 延遲報名後補上,隻2 係皇牌,換柏寶諗住佢呢隻係正選食得
點知佢一Q 番黎,扭歪左 :028:

第3場 計跑法最著數應該係 8,又有自己馬房出多一隻做步速,冷門要番 7...
4,6 要4都唔要6,但4又唔似嬴得...
決定 W/P 7,8   腳就3,4 算,費事諗咁多:034:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆