上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.5k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2018-3-6 07:47 PM 發表 查看引用來源

我地都訓係張床被人按啦!😆😆😆
師兄,你咁講我唔住凱旋門搬去SSP啦!

大家都係被推倒......在牀上按摩!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 lwan3388 於 2018-3-6 12:10 PM 發表 查看引用來源

有,深水埗有間泰正骨都ok,足2個鍾收$330,入面D泰姐手法,有剛亦有柔!
有無話近邊兩條街

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

今日中午再去2樓
門口關閘 㩒鐘先開
老闆娘仲問有冇打比佢預約
我話梗係沒啦
技師見2個
小肥及瘦40歲實力派吧
同時間隔離床可能係呢到另一師兄吧
仲話verygood 聲音很年輕

引用:
原帖由 q00oman 於 2018-3-14 01:19 AM 發表 查看引用來源
今日中午再去2樓
門口關閘 㩒鐘先開
老闆娘仲問有冇打比佢預約
我話梗係沒啦
技師見2個
小肥及瘦40歲實力派吧
同時間隔離床可能係呢到另一師兄吧
仲話verygood 聲音很年輕
呢間店黃昏前很多預約,想用收銀後面間獨立房要預約或撞彩!

引用:
原帖由 q00oman 於 2018-2-20 11:49 PM 發表 查看引用來源

不過西營盤地鐵行上去條路實在太長

有新女都要諗諗
今日去西環, 点知去到無師傅, 見到附近電車路有間, 算, 做吓白老鼠, 地方一般, 除哂無紙底, 技師算後生(2x), 笑容可菊, 強事業線, 手法偏柔, 一路正骨, 最後才問我有無其他需要, 看來那裹有很多熟客, 不停有師兄出入, 很多只按一小時!

引用:
原帖由 leglover 於 2018-3-14 12:56 PM 發表 查看引用來源

今日去西環, 点知去到無師傅, 見到附近電車路有間, 算, 做吓白老鼠, 地方一般, 除哂無紙底, 技師算後生(2x), 笑容可菊, 強事業線, 手法偏柔, 一路正骨, 最後才問我有無其他需要, 看來那裹有很多熟客, 不 ...
咁樣即係有無Part two?

引用:
原帖由 leglover 於 2018-3-14 12:56 PM 發表 查看引用來源

今日去西環, 点知去到無師傅, 見到附近電車路有間, 算, 做吓白老鼠, 地方一般, 除哂無紙底, 技師算後生(2x), 笑容可菊, 強事業線, 手法偏柔, 一路正骨, 最後才問我有無其他需要, 看來那裹有很多熟客, 不 ...
院線財仔樓上?環境九流

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆