上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.0k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-20 07:22 AM 發表 查看引用來源
今朝一大早就被老公打來嘅長途電話嘈醒咗衰佬明知我仲瞓緊覺都仲要打來嘈醒人哋 :smile_o02:

本來想 #X%Y--z%* 鬧死個衰佬架,但係原來佢心情唔好想打來聽下我把聲,仲話掛住人哋咁話喎. ...
:smile_o12: hard already

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 01:59 PM 發表 查看引用來源
作晚帶同老公一齊同咗一班認識咗好多年嘅朋友仔一齊食飯.  呢班朋友大大話話都識咗十年以上. 其中一個男仔 Aron (假名) 係我喺澳洲讀書嘅時候認識嘅一位同學,  後來因為我嘅關係 Aron同我e ...
真係攝咗入去 :smile_o12:

人妻sis,你老公幾時返來? 如果佢仲未返就要用道具自己黎:smile_o01: 陰公豬囉

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-11 04:50 PM 發表 查看引用來源
啱啱個週末老公帶咗我周圍去飲飲食食 感覺上好似覺得自己肥咗 ~_~

搞到好paranoid所以啱啱自己落咗樓下跑咗一個鐘頭步 再做咗四set planks. 做完咁多運動 ...
多謝妳 ...很美..好誘人

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-11 04:50 PM 發表 查看引用來源
啱啱個週末老公帶咗我周圍去飲飲食食 感覺上好似覺得自己肥咗 ~_~

搞到好paranoid所以啱啱自己落咗樓下跑咗一個鐘頭步 再做咗四set planks. 做完咁多運動 ...
多謝妳 ...很美..好誘人

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日原本計畫全日留喺屋企完成份圖俾個客架 但係一路畫一路同D網友傾計. 畫畫下開始肚餓 諗住落樓喺附近買D野返屋企食...點知其中一位網友竟然問我可唔可以俾佢幫我揀著咩衫喎.... :smile_13:
咁一有人 ...
刺激好玩,當然會興奮。睇到我硬曬

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日原本計畫全日留喺屋企完成份圖俾個客架 但係一路畫一路同D網友傾計. 畫畫下開始肚餓 諗住落樓喺附近買D野返屋企食...點知其中一位網友竟然問我可唔可以俾佢幫我揀著咩衫喎.... :smile_13:
咁一有人 ...
刺激好玩,當然會興奮。睇到我硬曬

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-20 07:22 AM 發表 查看引用來源
今朝一大早就被老公打來嘅長途電話嘈醒咗衰佬明知我仲瞓緊覺都仲要打來嘈醒人哋 :smile_o02:

本來想 #X%Y--z%* 鬧死個衰佬架,但係原來佢心情唔好想打來聽下我把聲,仲話掛住人哋咁話喎. ...
濕到咁真係要止濕先得

引用:

濕哂咁...:smile_o10:

人妻潛咗水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆