上一頁下一頁
發新話題

人妻小妹記事(新#1138 P76, 舊睇#1)

收藏  |  訂閱
1.2k  119.4k

引用:
原帖由 chifongc 於 2014-12-5 02:34 AM 發表 查看引用來源
再唔係八公:smile_o10:
Sorry, 首先要加個"死"系前面...

你地D男人咪又一樣話條女"有幾渣, 插兩嘢就脚軟, 嗌生嗌死..." 果D....

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-5 02:39 AM 發表 查看引用來源

Sorry, 首先要加個"死"系前面...

你地D男人咪又一樣話條女"有幾渣, 插兩嘢就脚軟, 嗌生嗌死..." 果D....
我冇講過呢D~我冇呀~我冇呀~~~~!!!!:smile_o03::smile_o03::smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 chifongc 於 2014-12-5 02:43 AM 發表 查看引用來源
我冇講過呢D~我冇呀~我冇呀~~~~!!!!:smile_o03::smile_o03::smile_o03::smile_o03:
冇?! 定你冇同D兄弟做賽後分析呀??

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-5 02:45 AM 發表 查看引用來源

冇?! 定你冇同D兄弟做賽後分析呀??
乜都冇:smile_o03:

引用:
原帖由 chifongc 於 2014-12-5 02:46 AM 發表 查看引用來源
乜都冇:smile_o03:
咪就係乜都冇share啦...

係冇得Share:smile_o08:

引用:
原帖由 chifongc 於 2014-12-5 02:57 AM 發表 查看引用來源
係冇得Share:smile_o08:
真的嗎? 陰公豬啦.....

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-5 03:00 AM 發表 查看引用來源

真的嗎? 陰公豬啦.....
應該唔係話冇,係少,加上自己開始搞生意之後都少搵朋友

引用:
原帖由 chifongc 於 2014-12-5 03:01 AM 發表 查看引用來源
應該唔係話冇,係少,加上自己開始搞生意之後都少搵朋友
搞生意之後少搵朋友?? 搞生意就應該要有connection, 朋友係最重要一環, 宣傳吓吖嘛....

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-5 03:08 AM 發表 查看引用來源

搞生意之後少搵朋友?? 搞生意就應該要有connection, 朋友係最重要一環, 宣傳吓吖嘛....
朋友先唔好, 有要求就搵你, 做得唔好就仲大獲, 我岩岩先瀨完野
所以唔會再做朋友生意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆