上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.9k

嘩,日本仔都食過… 勁喎!
成日覺得日本男人條嘢偏細(受AV影響)
係咪真㗎?

過大海有幾麻煩吖
如果你真係冧佢,佢叫你去邊都仆到去啦

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-2-13 17:33 發表 查看引用來源
係咪真㗎?

過大海有幾麻煩吖

[img=100,23]http://n2.hk/d/images/r ...
你睇得av多!哈哈!
日本人都有長ga!

引用:
原帖由 hanamarie 於 2014-2-13 04:47 PM 發表 查看引用來源
另外, 上兩版約女仔上飛蛾山果個case,
我覺得同得你上去, 又同你控到咁埋, 又講sex既野都係一種暗示,
至少都有d like先會咁, 你一野咀埋去實no problem既.
至於佢唔同你過澳門, 有時純粹嫌麻煩,
我都有個8年好朋 ...
其實你係咪個位師兄個fd?:smile_55:

唉,睇左咁多post,好多師姐d sp羞唔多係高佬:smile_o02:
我里d163身高真係一世都搵唔到sp:smile_o16:

引用:
原帖由 impreza2014 於 2014-2-14 05:57 AM 發表 查看引用來源
唉,睇左咁多post,好多師姐d sp羞唔多係高佬:smile_o02:
唔駛咁灰喎
我有175
夠高啦
咪又係食自己

引用:
原帖由 hanamarie 於 2014-2-13 04:37 PM 發表 查看引用來源
同感情有關既野真係唔可以隨便講, 俾左希望人係可以好hurt人既
幾年前我公司有個日本仔黎香港做野, 果時大家都有另一半,
一次公幹後, 佢一野咀左落我度, 大家對望左一眼之後就繼續, 再下次見面就搞埋, 而佢都暗示 ...
我諗出得唻玩
最怕就係呢啲
自己都唔清楚自己個定位嘅人

引用:
原帖由 impreza2014 於 2014-2-14 05:57 AM 發表 查看引用來源
高係易啲,但唔代表唔夠高搵唔到食
俾啲信心自己,幽默風趣啲,總有女喜歡。搵啲細粒啲既師妹囉

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-2-13 05:33 PM 發表 查看引用來源
係咪真㗎?

過大海有幾麻煩吖

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jp ...
又真係幾細, 佢係打捧球既, 身形都算大隻, 計返個比例估唔到咁細
不過我見過一個日本男人咋, 不能作準 XDD

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-2-13 05:33 PM 發表 查看引用來源
係咪真㗎?

過大海有幾麻煩吖

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jp ...
就係唔算太冧, 即係方便又有MOOD果時就OK,
但專登去又唔會, 咁LOR~

咁睇黎小弟要搵d信心先,之後先搵sp
不過係里到都學左好多野,原全估唔到:smile_o12:
真係要多謝師兄師姐:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆