上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

回覆 142# 的帖子

I can't agree more.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 發表 查看引用來源
我想知到底有冇人睇我嘅經歷時去打飛機?報到一下,坦白有獎。
因為係故事型式, 又幾真人下, 所以幾好看架. 但打機就無bo. 發夢可能就有架. :smile_41:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 10:32 AM 發表 查看引用來源

Actually you are quite right. Being tricked to a possible impregnated situation make me feel very powerless, and yet excited. I have to admit I am turn on by it, and become very horny with that th ...
如果呢個時候你發覺有咗,但又唔知係老公定華叔,咁點算好

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
有呀!:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我睇 #675, #676 的時候 一路睇一路硬 我自己就一路搓下搓下 睇到華叔射晒入去 你腳仔軟晒之後 就high到射左出黎

the prize is, "the writer is actually a guy":smile_30:

引用:
打飛機就唔會,想同你做愛就會,有冇獎先

回覆 143# 的帖子

yes la.  all the time.  what u wrote here is exciting.  i love submissive  woman - the thought of you getting excited when being fuck by uncle wah yet powerless are simply arousing.  love to line up and cum on you   good job in sharing!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 11:31 AM 發表 查看引用來源

華叔四十尾五十出頭,老婆過世多年,子女搬出去在讀大學,獨居。

他英文麻麻,炮友全部華人良家人妻,照片全是單人裸體照,只有那最年輕又表面最正經的有自慰照。
辣媽,我想問吓華叔係咪手指公同手指尾都留長咗指甲嘅支 那人咁款,同有個肚腩、光光地頭,留稀稀疏疏嘅咸濕鬚嘅咸濕阿叔,定好似謝老四賴有型咁款嘅咸濕伯父呀

引用:
梗係有啦,次次你一出文就幻想你比人砌既淫樣黎打飛機,有時返緊工都入黎睇,頂住頂住好辛苦啊你真係要獎勵下我啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆