上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  154.0k

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-10-25 05:20 PM 發表 查看引用來源唔止成績要爭第一,連身材都要爭第一…@@
為左靚,我真係付出唔少$ 唔少功fu 去keep架。。不過有時好憎自己甘追求完美,之前根本唔洗減,過火得制減到甘瘦

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-10-25 05:23 PM 發表 查看引用來源咁你小學排隊係咪排第一?
haha 呢樣都唔同,高度無得改變架嘛

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-25 05:02 PM 發表 查看引用來源
我自己or 同一個女仔去自修室架咋,鍾意自己一個去,多人去會分心。其實由細到大都多人追,但果陣真係唔會諗拍拖,我學野就真係好快,鋼琴都3 年考 grade8
http://i.188channel.com/d/images/r10/androidD.jp ...
咁就要你自己識諗專心讀書先得,

至於學嘢快呢啲就要個腦生得醒。

我見有好多人學嘢,有啲好快上手,有啲就十吓十吓咁。

至於lum女啦喎,初出芧蘆嘅細路女邊喺佢哋啲花叢老手嘅對手呀?

佢要調教你,你又唔係好似其他啲妹妹仔咁會抗拒,肯學就冇難度喇。

之不過,你又唔會上癮,唔會DIY,C兄挑逗你你又忍得住,足見你自制/意志力強(不過似乎怕悶,如果唔喺都唔會上黎)。似乎你會enjoy官感上嘅刺激,但又唔會俾呢啲嘢控制你。我想問吓咁你有冇試過high到暈咗咁嘅程度嘅高潮或者潮吹?

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-10-25 05:20 PM 發表 查看引用來源唔止成績要爭第一,連身材都要爭第一…@@
我真係細個dictation 99 分都喊果d 人。。我同自己講唔可以再有第二次,而家諗返起都覺得自己好傻。。

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-25 05:27 PM 發表 查看引用來源咁就要你自己識諗專心讀書先得,至於學嘢快呢啲就要個腦生得醒。我見有好多人學嘢,有啲好快上手,有啲就十吓十吓咁。至於lum女啦喎,初出芧蘆嘅細路女邊&#2 ...
我有試過連續5 次嚟高潮,其實佢地成日好想我做主動。我通常好少會主動,主要都係想please 佢地

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-25 05:15 PM 發表 查看引用來源
甘我d exs 教我,我自己睇AV 進修下,practise 多d 就可以好好架啦,日常生活你學野都係甘樣自然好架啦,可能我成日都想做no.1 征服佢地啦haha,甘本身都要有條件成件事都做得好嘅,如果無樣無身材皮膚唔好,就 ...
唉,你啲男友們可以有你呢個女友真喺幸福,又天生麗質

肯學,呢啲真喺整定嘅

不過其實除咗外表,我覺得一個女仔最靚,喺靚在有恰到好處嘅自信,嗰種魅力真喺外在美冇得比。好似你咁除咗有外在美,加埋內在美先至喺最吸引人嘅地方。可惜呢啲人萬中無一,可遇不可求。莫講話要做男女朋友,身邊搵個咁嘅朋友都難。可惜只可以同你做網友

:smile_39:

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-25 05:33 PM 發表 查看引用來源
我有試過連續5 次嚟高潮,其實佢地成日好想我做主動。我通常好少會主動,主要都係想please 佢地

人人高潮唔同,想問吓你嘅高潮喺齋官感刺激定你須要幻想先可以到

你唔會主動即喺你唔enjoy?我明白想please對手嗰種滿足感,我都喺呢種人。可惜以前有啲女友怕醜,成日忍住唔叫扮死魚,喺有次有個食咗啲傷風藥暈暈地先放得開,之後好番都喺唔肯出聲

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-25 05:45 PM 發表 查看引用來源人人高潮唔同,想問吓你嘅高潮喺齋官感刺激定你須要幻想先可以到你唔會主動即喺你唔enjoy?我明白想please對手嗰種滿足感,我都喺呢種人。可惜以前有啲女友怕醜 ...
我都有係佢面前特dun 唔叫架。唔想佢成日要。。 我果次係坐係佢上面搖嚟左5 次高潮

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-25 05:54 PM 發表 查看引用來源
我都有係佢面前特dun 唔叫架。唔想佢成日要。。 我果次係坐係佢上面搖嚟左5 次高潮
唔想佢成日要?同叫有關喺架咩?你唔叫喺唔想男人覺得你slutty?

咁你騎佢嗰陣全程開眼定合埋眼呀?騎,都算主動喇

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-25 05:45 PM 發表 查看引用來源人人高潮唔同,想問吓你嘅高潮喺齋官感刺激定你須要幻想先可以到你唔會主動即喺你唔enjoy?我明白想please對手嗰種滿足感,我都喺呢種人。可惜以前有啲女友怕醜 ...
你難得今日傾到甘耐就同你share 多d 啦,我bf 好鍾意我幫佢推油massage,我敢講我一定好過出面d 師傅,因為有好多位佢地根本唔識,加上有d 位尷尬,佢地根本唔會幫人推eg 大脾 lar,underarm to 胸側邊,而我就真係有讀過有學過,其實有時男人呢d 野得到嘅滿足感仲多過sex 帶比佢地嘅,我有睇好多兩性嘅psycho 書,我好識點樣去取悅男人,所以同親我一齊都好難搵過第二個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆