上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.4k

引用:
原帖由 羊牯水魚 於 2012-10-22 08:11 PM 發表 查看引用來源人的陰暗面出哂黎,原來可以咁不可思議
你而家先知咩?

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-18 05:06 PM 發表 查看引用來源
昨日講到太太的眼神,美態,一舉手一投足,跟以前有很大的分別,而我是很用心去服待她.

自我醒悟後,我一直從A小姐學習新招數,所以今晚我會好好運用,

我跟太太結婚多年,近幾年她的身驅有點走了樣,有點肥胖,以前曲線 ...
你連打車輪都要學,咁你有無同你老婆瀨過西呀?

希望樓主加油,有番好性生活
當初以為你會出埋軌

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-19 12:55 PM 發表 查看引用來源

可能我唔係妳所講個的中年男性,例如中央肥胖,頭髮稀疏,滿面面油而指甲長長的男人,
我每天都有keep住做運動,例如跑步,踏單車,健身等,雖然唔係好feet,但睇落都ok,肌肉結實,
而佢側零運動.所以我才這樣說她.
當然要 ...
你講到自己,每天都有keep住做運動,例如跑步,踏單車,健身等,雖然唔係好fit,但睇落都ok,肌肉結實!男人頸硬就等乞米,最緊要轆嘢夠硬,要屌到啲女典床典蓆,啲女女至愛架!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 alstom 於 2012-10-19 04:47 PM 發表 查看引用來源
係滋滋聲!

夠水先至滋滋聲噃!

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-19 06:03 PM 發表 查看引用來源
我慢慢地由太太的頸部吻下去,我的雙手伸到她的胸前,隔著睡衣輕輕揉搓她的乳房

然後又把太太的睡衣拉起,脫去她的乳罩,放在鼻索了一陣,太太散發出的乳香是那麼美,

我再把她的睡衣脫掉,除了一條底褲之外,還有性感 ...
用你三吋不爛之舌?

引用:
原帖由 羊牯水魚 於 2012-10-22 08:11 PM 發表 查看引用來源

人的陰暗面出哂黎,原來可以咁不可思議

堅定流架?

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-10-17 12:22 PM 發表 查看引用來源
我唔話你人渣,你只係一個正常男人,做緊天下男人都會做的事,請繼續寫

玫瑰真係善解人意

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-17 02:29 PM 發表 查看引用來源

請樓主繼續寫下去吧!
我昨晚才有機會看到你的post,一看便被吸引著,我有一剎那以為自己在看婚後版,我想講樓主的文章真正做到“引人入性“的效果。

看你的文章很有共鳴,雖然我是女性,但我和你有著相類似的 ...
假如感情是水,關係就是容器

引用:
原帖由 20120816 於 2012-10-22 08:14 PM 發表 查看引用來源
你而家先知咩?

上呢到知道哂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆