上一頁下一頁
發新話題

搞搞陣之旅 Part 2 #356 Part 3 #485 [5/26 Updated]

收藏  |  訂閱
1.2k  108.7k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-6-2 10:54 PM 發表 查看引用來源

係囉.. 又聽過會出4Gs
你都係等下好啲…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-6-2 11:02 PM 發表 查看引用來源

你都係等下好啲…
等左4代,, 唔差在再等.. :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-6-2 11:15 PM 發表 查看引用來源

等左4代,, 唔差在再等.. :smile_30::smile_30:
叫老公仔買麻

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-6-2 11:16 PM 發表 查看引用來源

叫老公仔買麻
等4gs or 5先,, 而家買4唔3唔4..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-6-2 11:24 PM 發表 查看引用來源

等4gs or 5先,, 而家買4唔3唔4..
如果你衣家部仲用得就唔好買…等多幾個月唶,我諗…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-6-2 11:25 PM 發表 查看引用來源

如果你衣家部仲用得就唔好買…等多幾個月唶,我諗…
不過有時send message俾老公.. 好慢,, 但係send俾其他人就好快send出去..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-6-2 11:28 PM 發表 查看引用來源

不過有時send message俾老公.. 好慢,, 但係send俾其他人就好快send出去..
你講係番美國?會唔會係電訊公司問題吖

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-6-2 11:30 PM 發表 查看引用來源

你講係番美國?會唔會係電訊公司問題吖
係呀.. 美國... 唔知道係唔係同我msg太多.. 所以慢D,, 其他friend無咁多.. 所以快D... 好似玩msn咁,, 可以好快send完再即刻再寫..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-6-2 11:32 PM 發表 查看引用來源

係呀.. 美國... 唔知道係唔係同我msg太多.. 所以慢D,, 其他friend無咁多.. 所以快D... 好似玩msn咁,, 可以好快send完再即刻再寫..
試下 delete啲先啦…有可能係架…美國月費幾錢架

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-6-2 11:34 PM 發表 查看引用來源

試下 delete啲先啦…有可能係架…美國月費幾錢架
差不多$100 :smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆