上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.3k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-11 04:46 PM 發表 查看引用來源

自己罰自己...........禁言.....................
sorry............
今天win左小小, 唔好咁-

R10---NO.9---1,7,13      PQ&Q
R11---NO.5---3,4,13

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-11 05:18 PM 發表 查看引用來源
R10---NO.9---1,7,13      PQ&Q
R11---NO.5---3,4,13
今天你會出現?

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-11 03:46 PM 發表 查看引用來源

我都係尋尋覓覓中.....

我都鐘意飲.....多數係beer!......硬野頂唔順:smile_o05:
試下飲硬野, 飲BEER冇飲味, 用黎成班人玩OK

今日頭段冇輸贏, 尾2場中金保龍兄同千江影月, 暫時兩條魚, 希望最後一場有得飲支華士啦 :smile_o01:

回覆 744# 的帖子

硬野會頂唔順架....我鐘意飲凍冰冰的飲品:smile_o15:

今日總結執到$100大元剛好係買餸錢!  我平時唔多買馬....見今季最後一次....傻傻地買!

今晚買西班牙定係荷籣?:smile_o01:

[quote]原帖由 ykw3441 於 2010-7-11 05:29 PM 發表 查看引用來源
今天你會出現? [/quo
te]用人的電腦:smile_o03:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-11 06:33 PM 發表 查看引用來源
今日總結執到$100大元剛好係買餸錢!  我平時唔多買馬....見今季最後一次....傻傻地買!

今晚買西班牙定係荷籣?:smile_o01:
西班牙

引用:
原帖由 巨頭 於 11/7/2010 07:20 PM 發表 查看引用來源

西班牙
正路都係西班牙.....佢千奇咪發波瘟....話晒都係大半隊巴塞喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆