上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 風天 於 2010-9-11 04:30 PM 發表 查看引用來源
我希望佢係過關時比海關捉…之後驗到佢有食毒品……之後送佢入戒毒所……重新做人!!

都好難喇,唔係我潑冷水,毒品呢樣嘢,上咗癮就無得救!:smile_45:

引用:
原帖由 benchan89 於 2010-9-11 06:29 PM 發表 查看引用來源

好似低B雪兒咁
雪兒有時又低B唔哂架!

引用:
原帖由 dfghjleon 於 2010-9-12 10:38 AM 發表 查看引用來源
好正,又唔會成個先出一次,thz
多謝!

引用:
原帖由 kachunowen 於 2010-9-12 04:41 PM 發表 查看引用來源
支持支持.........
多謝支持呀!:smile_30:

引用:
原帖由 babylove5200 於 2010-9-12 08:21 PM 發表 查看引用來源
搖頭丸害人不淺
是的!‥‥‥

引用:
原帖由 wtltommy 於 2010-9-13 10:58 AM 發表 查看引用來源
     死亡是必然的,在生的每一個人都是向『死亡』的方向走去,故此,人生的意義並不在乎你『擁有』甚麼,而是在乎人生的『過程』!
     當生命去到盡頭,回顧一生,你的『人生』活的精彩嗎?快樂嗎?有遺憾的事嗎 ...
係呀!想過出家做和尚架,不過係一個月果啲!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-9-13 05:20 AM 發表 查看引用來源

你對儒家的看法很對,孔子之後的儒家真的好『假』,好『虛偽』,好『教條』,好『死板』,不會『變通』,有時甚至滿口人義道德,心裏則是功名利祿。
     印象最深的,是讀『儒林外史』,寫一名寡婦守 ...
係『儒林外史』方面,先唔講佢對生命既價值同應唔應該果d廢話先
佢要只因守節而自殺,細路都可以接受,因為可以叫佢對愛情係好專一(之類,唔識講)
但係,佢要周圍話俾人知先自殺,細路就一d都唔會可憐佢
因為佢係做俾人睇,雖然代價係生命,但如果佢以默默地自殺,細路會尊敬佢

守喪三年果方面,細路相信自己都會好似個學生講埋同一樣既野:smile_o10:
細路唔知我老豆點諗,但俾自己既話,細路真係想俾自己個仔最多
守喪三日
可能有好多人會覺日子太短或好不孝,但係自己好相信
守喪既時間只會諗返死去左既人既事
咁樣開心嗎,細路真係唔想見到d人為自己咁樣唔開心成三年
難聽d講,如果知自己仲有一日命,細路諗自己真係會自己自動消失
唔想俾人知自己死左,想俾其他人一個希望:smile_o12:
因為自己覺
『估到』同『知道』雖然係解釋上係只有一線之差,但感覺上真係差好遠

李白,其實之前自己都想用佢做例,不過記得佢俾
楊貴飛踢走,好似只係後世作一個估計姐
自己亦唔係太清楚佢真係自己走定咩
但係,佢亦真係好明顯係
放唔低,冇計,佢真係又係好飲恨:smile_o03:

金發兄e一句   
無論生前如何榮華富貴,都帶不走任何東西!
有冇令你覺,其實俾你做一個酒池肉林既暴君係點都好過做一個好似擁正之類既做到死既聖君
細路成日都會覺,如果自己有得選,細路真係會做前者
俾後世屌又如何丫,人地屌既靚女,仲可能多過你屌佢既次數:smile_o05:
咁真係人生一大樂事:smile_o01:
但係相反,係俾大部分既後者贊丫(亦一定會有人屌既)
但係可能咩都冇咩點
享受過,真係好嗎

細路既人生係暫時黎講當然活得精彩,原因都唔洗多講(心照喇):smile_o05:
快樂,好老實,係down過,仲係以年黎計,當自己知自己得左一d野(對好多人黎係好野)
個人真係好大壓力,好down,而且仲係好細個果時,雖然e家仲係幾細個下:smile_o05:
但係近幾年,因遇到一d好好既人:smile_o09:
個心態轉左,開心左好多,而
遺憾有冇,自己唔知,可能喇:smile_o13:

馬克思,細路知係咩人,因為係中三至中五都讀過
細路都可以接受到佢,因為佢既出發點係好既,只係太過理想化
雖然佢可以話係共產主義係共狗既原形,但大陸果套係變質晒
所以自己唔憎佢,而
『去見馬克思』都真係未聽過

緊係香討個水區喇,angel姐都有回過你d文
係第三十四頁,有個ac既簽名,係由一個囡囡擺出一個ok博d既姿勢:smile_o01:
佢話相中人係佢自己,係今期水區最快上位既一個
聽話佢係引人入性版都出左好多自貼post,亦好似都好出名
(冇樣既,細路唔清楚,冇入過去睇,因為聽人講係冇樣,所以興趣即冇:smile_o13
你自己去睇下喇,睇完有咩感想,可以同細路up下

毒真係都有d可能得,但賭,細路真係覺冇可能:smile_o10:
你咁禁姐,細路仲係香港地返學果d,我地班圍來都周不時賭錢
數目有大有細,試過有條友差幾條友賭數一共差唔多$2000:smile_o08:
連咁既地方都可以賭,所以真係唔信可以焚到賭
至於黃方面,細路同你係知己黎嫁嗎,當然係一樣喇:smile_o01:

細路諗諗下都係唔好上
玲玲姐,一黎輪姦有d破壞自己形象,二黎俾多d其他師兄機會
不過,如果有一對一或者一皇兩后咁就唔客氣喇:smile_o05:
奈兒跟宗偉既結局係唔係應該本來由『真西厲』寫
不過,佢地個結局自己應該估到7 8成:smile_o13:

引用:
原帖由 wtltommy 於 2010-9-13 10:58 AM 發表 查看引用來源
     死亡是必然的,在生的每一個人都是向『死亡』的方向走去,故此,人生的意義並不在乎你『擁有』甚麼,而是在乎人生的『過程』!
     當生命去到盡頭,回顧一生,你的『人生』活的精彩嗎?快樂嗎?有遺憾的事嗎 ...
細路有個好小既問題,細路真係好想知師兄點睇金發兄係多佛家思想:smile_o06:
因為自己可能先入為主,總得佢同自己一樣係咁
鹹濕,覺佢冇可能係佛家:smile_o05:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-9-13 05:36 PM 發表 查看引用來源

係呀!想過出家做和尚架,不過係一個月果啲!
細路真係唔係好信,你係唔係聽埋d泰國人講,要做過和尚先係真男人:smile_o01::smile_o13:

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆