上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.6k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-4 09:46 AM 發表

禾一定支持,攞返已失去的、、

禾已搬了......睇下有矛機會喺大球場見到你.........:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-4 09:49 AM 發表 查看引用來源

禾已搬了......睇下有矛機會喺大球場見到你.........:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
我去元朗都好快, 坐b1或坐75號小巴

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-4 09:49 AM 發表

禾都支持, 支持高總入場拉頭馬
頭馬未必係呢隻........不過一早叫定話買.......唔知得唔得.......:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-4 09:47 AM 發表 查看引用來源

正經果陣時......就真係好正經.......:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
y仔開始性格分裂,有時會龍兄上身,因他實在太掛念龍醫師

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-4 09:47 AM 發表 查看引用來源

正經果陣時......就真係好正經.......:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
我唔係正人君子但從不害人....是黑白魔加上要為龍e生代診.....

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-4 09:51 AM 發表 查看引用來源

y仔開始性格分裂,有時會龍兄上身,因他實在太掛念龍醫師

龍兄上身會不得了, 要拉褲鍊散熱

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-4 09:50 AM 發表

我去元朗都好快, 坐b1或坐75號小巴
矛錯.......遲下搵埋寶寶.......4321......一起食飯........
4321話請禾架.....

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-4 09:46 AM 發表 查看引用來源

禾一定支持,攞返已失去的、、

禾失去的也太多....成塘烏頭

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-4 09:52 AM 發表 查看引用來源

矛錯.......遲下搵埋寶寶.......4321......一起食飯........
4321話請禾架.....
元朗大馬路好多間日本野, d壽司舊舊都權頭咁大

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-4 09:24 AM 發表 查看引用來源

你入邊收埋d咩? 入我房除曬衫褲我睇睇
荔枝一抽:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆