上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1352)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.8k

我又番黎啦.......

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 05:03 PM 發表 查看引用來源

個女願意捱未ok囉~
同埋個個人都"捱"既定義都好唔同~
我第時個女搵男人~
只要身體健康,正常~~起碼照顧到自己先,有正當職業就算架啦~
我一定唔會教個女靠老公養~:smile_34: 因為天下間,冇一個男人係100%可靠~
第時妳個女如果帶個人返黎,搵一萬蚊我睇下你會點諗:smile_13:

佢條數... 用咩CURRENCY 都係屈機架啦...:smile_o08:
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 05:09 PM 發表 查看引用來源

佢要用歐羅黎計~~~好屈機囉:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2009-7-16 05:07 PM 發表 查看引用來源
咁呢D 咪叫做經濟適用男囉.... 果然係一個好男人..比個叻你... :smile_o12:
好咩呀~我係果d有10蚊,起碼洗左8蚊果d人:smile_27:
只係我好唔鐘意用credit card:smile_39:
我慣左用cash~~因為有時用cash買野先有discount:smile_34:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-7-16 05:05 PM 發表 查看引用來源
佢老豆係果邊搞個生日派對都可以洗得晒我副身家呀...:smile_o03:
成日話我搵得萬幾蚊歐羅無乜前途...佢阿邊個細姪做生意安定好多:smile_o03:

你話你準備發行新紙幣

跟手拎疊陰司紙出黎

引用:
原帖由 st999631 於 2009-7-16 05:10 PM 發表 查看引用來源
按同摩都好叻...風水唔得吹水得唔得:smile_o06:
都得既~
睇下陳生係法庭度都知係吹水皇啦~:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 05:04 PM 發表 查看引用來源

既然佢唔鍾意就避諱下囉:smile_13:
咁係咪唔同話會好d架~~~:smile_14:

上次見完...呢排無消息:smile_o01:
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 05:10 PM 發表 查看引用來源
咁你化唔化到呀:smile_o03: :smile_o03:

如果穩穩定定每個月都有一萬都唔差架喇... :smile_o06:
引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 05:10 PM 發表 查看引用來源

第時妳個女如果帶個人返黎,搵一萬蚊我睇下你會點諗:smile_13:

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 05:04 PM 發表 查看引用來源

好似我個fd咁囉...因為佢阿哥做生意都ok...所以成日管住佢識d咩男仔....搞到佢依家仲未有拖拍:smile_o03: :smile_o03:
咁我覺得同自己生意比較又唔係咁啱既:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆