上一頁下一頁
發新話題

28 - 40 YEARS OLD單身既人,,,請進

收藏  |  訂閱
1.4k  32.2k

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-8 09:51 發表 查看引用來源

wish you success to run that party
:smile_o06: :smile_o06: THANK YOU

我會努力咁搞好個PARTY:smile_o12:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-8 09:45 AM 發表 查看引用來源

咁咪好囉~同人溝通好D唔好咩???
好就好...可過呢班冇女呢?全部都係仔仔:smile_o12:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-8 10:00 發表 查看引用來源

好就好...可過呢班冇女呢?全部都係仔仔:smile_o12:
學得好人際, 對男/女都冇問題喇~~

仲有,,,唔好咁膚淺先得架~

同女溝通係重要~不過同性1樣都重要~

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-8 10:10 AM 發表 查看引用來源

Agreed, your knowledge will gain extra after 溝通 with both guys and/or gals

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-8 10:14 發表 查看引用來源

Agreed, your knowledge will gain extra after 溝通 with both guys and/or gals   
當然喇~
無論係男係女, 年齡大定細都可以學到野....

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-8 10:10 AM 發表 查看引用來源

你說得對,我都好想學好佢,所以我好期妳呢個搞手搞活動出來社交會點?:smile_o12:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-8 10:31 AM 發表 查看引用來源

你說得對,我都好想學好佢,所以我好期妳呢個搞手搞活動出來社交會點?:smile_o12:
c-hing, mind to let me know your age?

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-8 10:31 發表 查看引用來源

我1定好過你喇~

1, 我1視同仁。
2, 我自己本身都有班好朋友~
3, 本小姐都幾ENJOY單身生活~

黎呢度都係想識到唔同既人

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-8 10:33 發表 查看引用來源

c-hing, mind to let me know your age?
佢係1個毛都未出齊既...死"靚"仔:smile_o12:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-8 10:43 AM 發表 查看引用來源

我1定好過你喇~

1, 我1視同仁。
2, 我自己本身都有班好朋友~
3, 本小姐都幾ENJOY單身生活~

黎呢度都係想識到唔同既人
correct attitude, I admire :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆