上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+49回

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-22 08:00 AM 發表 查看引用來源

唔好為咗呢d嘢耿耿於懷啦,唔值得呀,山:smile_40:

話時話,你仲未出門口咩??:smile_14:
而家晏左呢....九點出門口都唔遲

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-22 08:00 AM 發表 查看引用來源

唔好為咗呢d嘢耿耿於懷啦,唔值得呀,山:smile_40:

話時話,你仲未出門口咩??:smile_14:
你唔知架啦....好日唔入黎.. 一入黎俾人爆左 pm....原來扣左你 十分 18分...:smile_13:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-22 08:00 AM 發表 查看引用來源

am.....:smile_13: ar......:smile_14:

kaka....一早俾較清醒..呢個係直覺 :smile_34:
男人,會大肚腩就話啫.......大肚.......仲要係直覺........:smile_27:
我只能夠講句,佩服:smile_42: :smile_30:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-22 08:01 AM 發表 查看引用來源

而家晏左呢....九點出門口都唔遲
高層可以奉旨遲到架咩......原來:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-22 08:01 AM 發表 查看引用來源

你唔知架啦....好日唔入黎.. 一入黎俾人爆左 pm....原來扣左你 十分 18分...:smile_13:
死0靚仔都扣我分啦,唔好話3唔識7,九五八八果d啦
都係果句,由得佢啦,何必為咗呢d事上心呢

今天我寒夜裡看雪飄過
懷著冷卻了的心窩飄遠方
風雨裡追趕霧裡分不清影踪
天空海闊你與我可會變........

我甚麼都沒有,只是有一點吵
如果你感到寂寞,我帶給你熱鬧..........:smile_44:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-22 08:01 AM 發表 查看引用來源

男人,會大肚腩就話啫.......大肚.......仲要係直覺........:smile_27:
我只能夠講句,佩服:smile_42: :smile_30:
我唔會同人講你係 女人 :smile_44: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-22 08:02 AM 發表 查看引用來源

高層可以奉旨遲到架咩......原來:smile_14: :smile_30:
番九點半乍

邊敢..我只係跌落凡間既小文員 :smile_13:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-22 08:29 AM 發表 查看引用來源

我唔會同人講你係 女人 :smile_44: :smile_30: :smile_30:
咁你幾時post我張相出嚟呀,起碼要靚過你上次做頭像果個喎:smile_44: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆