上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 IV

收藏  |  訂閱
745  9.2k

引用:
原帖由 凍檸柒 於 2008-10-9 09:05 PM 發表

我要係le度做寄生虫:smile_30:
我暈喇:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 06:58 PM 發表 查看引用來源

你一時唔偷雞做保長:smile_30: :smile_30:
請你講說話要有証據
因我見你之前講d野都好中肯
第一日比人鬧..我冇講一句粗口..因為尊重佢同樓主
第二日再比人用粗口鬧...我先反擊佢
之後比人ban左再上黎...我只係講道理...從未撩交嗌及講粗口
所以你呢一句請收返

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 07:07 PM 發表 查看引用來源

咁都係生處多兩版咋喎, 好快50:smile_30: :smile_30:
樓主唔開新post住....甘我就係番le度繼續傾lo:smile_13:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-9 07:07 PM 發表 查看引用來源

我地一齊黎le d傾多d計.....文化都好d

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-9 07:07 PM 發表 查看引用來源

傻豬你去開喇...我地開實冇運行:smile_30:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2008-10-9 07:00 PM 發表 查看引用來源

有份報價要做.一陣至講.
waiting for u

引用:
原帖由 llovee 於 2008-10-9 09:10 PM 發表

傻豬你去開喇...我地開實冇運行:smile_30:
你地繼續開啦...睇下版主係咪真係咁鍾意你地都好呀:smile_30:

引用:
原帖由 llovee 於 2008-10-9 07:08 PM 發表 查看引用來源

請你講說話要有証據
因我見你之前講d野都好中肯
第一日比人鬧..我冇講一句粗口..因為尊重佢同樓主
第二日再比人用粗口鬧...我先反擊佢
之後比人ban左再上黎...我只係講道理...從未撩 ...
收左:smile_30: :smile_30:

我以為你係昏昏添, 唔通我認錯人:smile_45: :smile_27:

引用:
原帖由 凍檸柒 於 2008-10-9 09:09 PM 發表

我地一齊黎le d傾多d計.....文化都好d
暈多幾錢重:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 07:11 PM 發表 查看引用來源

收左:smile_30: :smile_30:

我以為你係昏昏添, 唔通我認錯人:smile_45: :smile_27:
佢唔係曉昏:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆