上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.4k

引用:
原帖由 b_s 於 2008-9-11 04:30 PM 發表 查看引用來源

感覺怪怪地 :smile_39:
我都係:smile_39: 唔知點咁...

原來有d相係流既:smile_39:
網上世界, 真假難分, 還好, 主角唔係男扮女, otherwise俾人識穿係男人就真係好睇過戲喇:smile_30:

引用:
原帖由 JackynJenny 於 2008-9-11 04:41 PM 發表 查看引用來源
網上世界, 真假難分, 還好, 主角唔係男扮女, otherwise俾人識穿係男人就真係好睇過戲喇:smile_30:
我覺得好似減少左黎呢度睇,一來無乜神秘感,二來佢post 相,有個同公司既人知道,好似引緊個男人咁

不過我地都唔知佢真身, 其實同以前都無咩分別
不過知道有d相係假之後, 就會懷疑佢寫既野有幾多係真:smile_41:

引用:
原帖由 MLKVM 於 2008-9-11 04:43 PM 發表 查看引用來源

我覺得好似減少左黎呢度睇,一來無乜神秘感,二來佢post 相,有個同公司既人知道,好似引緊個男人咁
唔係掛, 有 d 相係假既..............:')

引用:
原帖由 JackynJenny 於 2008-9-11 04:53 PM 發表 查看引用來源
不過我地都唔知佢真身, 其實同以前都無咩分別
不過知道有d相係假之後, 就會懷疑佢寫既野有幾多係真:smile_41:
哈哈,我信佢寫d咩係真既=] 但知道佢俾人估到之後,感覺怪怪地...:smile_13:

Fion.....awaiting your friday dinner report

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-11 02:20 PM 發表 查看引用來源

唔好亂講, 果一刻真係自然咁答
咁又係既, 不過你實在太過低估左對手就真,

引用:
原帖由 JackynJenny 於 2008-9-11 04:41 PM 發表 查看引用來源
話唔定Freeman係女呢:smile_35: :smile_30:

Fion, You got a real good looking butt ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆