上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

fffatguy 一星級會員
早晨!師兄,原來你想玩4p,你叫我嗎!我都想玩吓!

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:31 AM 發表

我FEEL到我條女唔多鐘意同我玩,成日走左過隔離台玩。
不過我都好忙,成晚比人圍攻!
我同你剛剛相反,
我揀條女只係同我玩, 但係我因為想識多d人, 又走去同其他人玩,
又去左第二間房, 又去左落街食野, 買煙....等等
搞到我條女好悶...要借我部手機玩遊戲...
想想下佢咁乖, 係我悶親佢...

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 11:36 AM 發表
你知我係邊個架啦, 同你一個七人van 返黃剛個!!
個時都無你phone...無法!

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 11:36 AM 發表
我都想架, 不過朝早邊個mood玩呀, 要2條女得先, ,下次飲酒前4p

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:35 AM 發表

佢玩左一陣, 就俾你放走左....去完個toilet, 人都無左... 慘.
早D比佢走,話唔定佢有下轉嘛!無謂左人搵食

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:36 AM 發表

我同你剛剛相反,
我揀條女只係同我玩, 但係我因為想識多d人, 又走去同其他人玩,
又去左第二間房, 又去左落街食野, 買煙....等等
搞到我條女好悶...要借我部手機玩遊戲...
想想下佢咁乖, 係我悶親佢...
佢真係幾cool, 幾靜... 我見幾次都係得佢一個坐係到.

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:38 AM 發表

早D比佢走,話唔定佢有下轉嘛!無謂左人搵食
咁你又岩, 的女無 feel..走快的好的, 又唔會左住你去玩DJ,同其他女

我梗係知你係边位喇!你擒日係車上你已遘要改網名,其實"Cokeduo"兄條女真係好"得",因為佢就成晚一個坐係我隔離,我都有同佢傾計!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:40 AM 發表

咁你又岩, 的女無 feel..走快的好的, 又唔會左住你去玩DJ,同其他女
係呀, 個DJ幾得!

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 11:42 AM 發表
我梗係知你係边位喇!你擒日係車上你已遘要改網名,其實"Cokeduo"兄條女真係好"得",因為佢就成晚一個坐係我隔離,我都有同佢傾計!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
水怪怪 C HING,我們有無傾過計?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆